Slipknot la Romexpo: un concert exploziv și memorabil

Slipknot romexpo

Вопрос-ответ:

Care este data și locația concertului Slipknot la Romexpo?

Concertul Slipknot la Romexpo va avea loc pe data de 15 august 2022, la Romexpo București.

Cât costă un bilet pentru concertul Slipknot la Romexpo?

Prețurile biletelor pentru concertul Slipknot la Romexpo variază în funcție de categoria aleasă. Biletele pot fi achiziționate într-un interval de prețuri cuprins între 150 și 300 de lei.

Cum pot cumpăra bilete pentru concertul Slipknot la Romexpo?

Biletele pentru concertul Slipknot la Romexpo pot fi achiziționate online, de pe site-uri specializate în vânzarea de bilete pentru evenimente. De asemenea, există și opțiunea de a cumpăra bilete de la casele de bilete ale locației Romexpo.

Care este durata concertului Slipknot la Romexpo?

Durata concertului Slipknot la Romexpo poate varia în funcție de setlist-ul și programul trupei. De obicei, concertele lor au o durată cuprinsă între 1 și 2 ore.

Există vreo limită de vârstă pentru concertul Slipknot la Romexpo?

Da, pentru concertul Slipknot la Romexpo există o limită de vârstă. Accesul la concert este permis doar persoanelor cu vârsta de peste 16 ani.

Pot aduce aparat foto sau cameră video la concertul Slipknot la Romexpo?

Nu, în general, nu este permisă aducerea aparatelor foto sau camerelor video la concertul Slipknot la Romexpo. Se recomandă să consultați regulamentul specific al evenimentului înainte de a veni la concert.

Cine sunt artiștii de deschidere pentru concertul Slipknot la Romexpo?

De obicei, concertele Slipknot au și artiști de deschidere, care variază în funcție de turneul și locația specifică. Vă recomandăm să verificați informațiile actualizate despre artiștii de deschidere pe site-ul oficial al trupei sau să urmăriți anunțurile organizatorilor evenimentului.

  Getafe Bilbao: Două echipe în căutarea unei victorii în La Liga

Există vreun dress code pentru concertul Slipknot la Romexpo?

Nu există un dress code specific pentru concertul Slipknot la Romexpo. Totuși, mulți fani îmbracă tricouri cu trupa sau poartă măști de clown, elemente specifice stilului și imaginii trupei Slipknot.

Care sunt membrii trupei Slipknot?

Membrii trupei Slipknot sunt: Sid Wilson, Joey Jordison, Paul Gray, Chris Fehn, Jim Root, Craig Jones, Shawn Crahan, Mick Thomson, Corey Taylor, Alessandro Venturella si Jay Weinberg.

Cât costă biletele pentru concertul Slipknot la Romexpo?

Prețurile biletelor pentru concertul Slipknot la Romexpo variază în funcție de categoria aleasă. Biletele pot avea prețuri cuprinse între 150 și 350 de lei, în funcție de proximitatea față de scenă și alte facilități oferite.

Cum pot achiziționa bilete pentru concertul Slipknot la Romexpo?

Biletele pentru concertul Slipknot la Romexpo pot fi achiziționate online, de pe site-urile de vânzare a biletelor sau din punctele de vânzare autorizate. Este important să verifici site-urile și punctele de vânzare oficiale pentru a evita șansele de a cumpăra bilete contrafăcute.

Scroll to Top