Sevilia la Atletico

Sevilia atletico

Вопрос-ответ:

Ce mărime trebuie să aleg pentru tricoul Sevilia la Atletico?

Pentru a alege mărimea potrivită pentru tricoul Sevilia la Atletico, vă recomandăm să consultați ghidul nostru de mărimi care este disponibil pe pagina produsului. Acolo veți găsi informații detaliate despre dimensiunile fiecărei mărimi și veți putea alege cea potrivită pentru dumneavoastră.

Care este compoziția materialului tricoului Sevilia la Atletico?

Tricoul Sevilia la Atletico este fabricat din 100% bumbac de înaltă calitate. Acest material este moale, confortabil și rezistent, asigurând o purtare plăcută și durabilă a tricoului.

Pot spăla tricoul Sevilia la Atletico la mașină?

Da, tricoul Sevilia la Atletico poate fi spălat la mașină. Vă recomandăm să respectați instrucțiunile de pe eticheta de întreținere a produsului pentru a asigura o curățare adecvată și pentru a preveni deteriorarea materialului.

Există o versiune feminină a tricoului Sevilia la Atletico?

Da, există o versiune feminină a tricoului Sevilia la Atletico. Aceasta are o croială și o mărime adaptată pentru femei, astfel încât să se potrivească perfect siluetei feminine. Puteți găsi tricoul pentru femei în secțiunea dedicată produselor pentru femei de pe site-ul nostru.

Cât durează să primesc tricoul Sevilia la Atletico?

Timpul de livrare depinde de locația dumneavoastră și de opțiunea de livrare pe care o alegeți la finalizarea comenzii. De obicei, livrarea standard durează între 3 și 7 zile lucrătoare, iar livrarea expres poate dura între 1 și 3 zile lucrătoare. Pentru informații mai detaliate despre timpul de livrare, vă recomandăm să consultați pagina de livrare de pe site-ul nostru.

Pot returna tricoul Sevilia la Atletico dacă nu sunt mulțumit de el?

Da, puteți returna tricoul Sevilia la Atletico dacă nu sunteți mulțumit de el. Vă rugăm să ne contactați în termen de 14 zile de la primirea produsului și vom organiza returnarea și rambursarea banilor. Asigurați-vă că tricoul este în stare perfectă și că aveți toate ambalajele și etichetele originale pentru a beneficia de returnarea produsului.

  Meciuri euro 2023 azi: ultimele rezultate și program

Este tricoul Sevilia la Atletico disponibil în alte culori?

Da, tricoul Sevilia la Atletico este disponibil în mai multe culori. Pe lângă varianta tradițională cu dungi roșii și albe, puteți găsi și alte culori precum negru, albastru sau galben. Vă invităm să vizitați secțiunea de produse de pe site-ul nostru pentru a vedea toate opțiunile disponibile.

Care este politica de returnare a tricoului Sevilia la Atletico?

Pentru a returna tricoul Sevilia la Atletico, trebuie să ne contactați în termen de 14 zile de la primirea produsului. Asigurați-vă că tricoul este în stare perfectă și că aveți toate ambalajele și etCe dimensiuni sunt disponibile pentru tricoul Sevilia la Atletico?Tricoul Sevilia la Atletico este disponibil în dimensiunile S, M, L și XL.

Ce material este folosit pentru tricoul Sevilia la Atletico?

Tricoul Sevilia la Atletico este confecționat din materialul poliester, care asigură confort și durabilitate.

Ce culori sunt disponibile pentru tricoul Sevilia la Atletico?

Tricoul Sevilia la Atletico este disponibil în culorile roșu, alb și negru.

Există posibilitatea de personalizare a tricoului Sevilia la Atletico cu numele și numărul preferat?

Da, tricoul Sevilia la Atletico poate fi personalizat cu numele și numărul preferat, adăugând un plus de originalitate.

Scroll to Top