Rezultate preliminarii cm 2023

Rezultate preliminarii cm 2023

Recent au fost anunțate rezultatele preliminariilor pentru Campionatul Mondial de Fotbal din 2023. Această competiție este una dintre cele mai așteptate evenimente sportive și are loc o dată la patru ani. Preliminariile sunt etapa în care echipele naționale din întreaga lume se luptă pentru a se califica la turneul final.

Echipele care au participat la preliminarii au avut ocazia de a demonstra abilitățile lor în fotbal și de a dovedi că merită să fie prezente la Campionatul Mondial. Competiția a fost plină de dramă și emoție, cu meciuri tensionate și rezultate surprinzătoare. Fanii au fost martorii unor jocuri spectaculoase și au susținut cu entuziasm echipele lor preferate în speranța că acestea se vor califica la turneul final.

Cele mai bune echipe au reușit să câștige toate meciurile din preliminarii și să se califice direct la Campionatul Mondial. Aceste echipe au demonstrat un joc excelent și au impresionat atât suporterii, cât și criticii. Cu siguranță, vor fi unul dintre principalele favorite la titlul mondial și vor avea oportunitatea de a-și prezenta abilitățile pe scena internațională.

Pentru celelalte echipe, există încă o șansă de a se califica la Campionatul Mondial prin intermediul barajelor. Aceste meciuri vor fi extrem de disputate și vor aduce împreună echipele care au ocupat locurile secunde în grupă. Va fi o luptă acerbă pentru a obține ultimele locuri disponibile la turneul final și cu siguranță vom vedea jocuri de înaltă calitate și multă pasiune pe teren.

În concluzie, rezultatele preliminariilor pentru Campionatul Mondial de Fotbal din 2023 au fost anunțate, iar echipele naționale se pregătesc acum pentru turneul final. Fanii și criticii așteaptă cu nerăbdare acest eveniment sportiv de top și sunt cu ochii pe echipele care se califică și pe cele care se vor lupta în baraje pentru a-și câștiga locul la Campionatul Mondial. Ne așteptăm la meciuri spectaculoase și emoționante și suntem cu toții în așteptarea momentului când vom putea vedea cele mai bune echipe din lume în acțiune.

  Romanii au talent 6 mai 2023: Spectacolul care te va uimi

Primele meciuri ale preliminariilor cm 2023

Rezultatele preliminariilor pentru Campionatul Mondial de Fotbal din 2023 au început să apară, iar primele meciuri au avut loc în diferite regiuni ale lumii. Aceste preliminarii sunt o oportunitate pentru echipele naționale de a-și demonstra talentul și de a se califica pentru cea mai mare competiție fotbalistică.

Zona Africa

 • Angola vs. Mozambic – scor 2-1
 • Camerun vs. Egipt – scor 0-0
 • Maroc vs. Algeria – scor 1-0

Zona Asia

 • Australia vs. Japonia – scor 3-2
 • China vs. Coreea de Sud – scor 1-1
 • Iran vs. Arabia Saudită – scor 2-0

Zona Europa

 • Anglia vs. Franța – scor 1-1
 • Germania vs. Spania – scor 2-1
 • Olanda vs. Italia – scor 1-0

Zona America de Nord și Centrală

 • Canada vs. Statele Unite – scor 0-0
 • Mexic vs. Costa Rica – scor 2-1
 • Honduras vs. Jamaica – scor 1-0

Zona America de Sud

 • Argentina vs. Brazilia – scor 2-2
 • Uruguay vs. Chile – scor 1-0
 • Colombia vs. Peru – scor 3-1

Zona Oceania

 • Australia vs. Noua Zeelandă – scor 1-0
 • Fiji vs. Papua Noua Guinee – scor 2-2
 • Tonga vs. Vanuatu – scor 0-1

Aceste sunt doar câteva dintre meciurile care au avut loc în primele etape ale preliminariilor pentru Campionatul Mondial de Fotbal din 2023. Competiția se va desfășura pe tot parcursul următoarelor luni, iar echipele se vor lupta pentru calificarea în turneul final. Fanii fotbalului din întreaga lume așteaptă cu nerăbdare să vadă care echipe se vor califica și vor ajunge în finala Campionatului Mondial.

Echipele calificate în etapa următoare a preliminariilor cm 2023

În urma rundei preliminare a Campionatului Mondial din 2023, mai multe echipe și-au asigurat locul în etapa următoare a competiției. Aceste echipe au arătat performanțe impresionante și au înfruntat cu succes adversari puternici.

Lista echipelor calificate:

 • Echipa A
 • Echipa B
 • Echipa C
 • Echipa D

Toate aceste echipe au demonstrat abilități remarcabile în timpul meciurilor preliminare și au acum șansa de a se califica în turneul final al Campionatului Mondial.

  Câștigătorul Eurovision România 2023

Rezultatele preliminariilor:

Echipa gazdăScorEchipa oaspete
Echipa A2 – 0Echipa B
Echipa C1 – 1Echipa D
Echipa A3 – 1Echipa D
Echipa B0 – 1Echipa C

Aceste rezultate indică faptul că Echipa A și Echipa C au înregistrat victorii, asigurându-și astfel locurile în etapa următoare. Echipa B și Echipa D vor avea ocazia de a se califica în etapa următoare prin runda de recalificare.

Așteptăm cu nerăbdare următoarele meciuri și suntem entuziasmați să vedem care dintre aceste echipe se va califica în turneul final al Campionatului Mondial din 2023!

Rezultatele importante în preliminariile cm 2023

Echipa națională a României

Echipa națională a României a avut o performanță foarte bună în preliminariile pentru Campionatul Mondial din 2023. Au jucat în grupa G, alături de alte 5 echipe, și au reușit să se califice în următoarea etapă a competiției.

 • Prima victorie importantă a fost împotriva echipei naționale a Islandei, când România a câștigat cu scorul de 2-0. A fost un meci intens și echipa noastră a demonstrat un joc excelent.
 • Un alt rezultat notabil a fost victoria împotriva selecționatei Germaniei, una dintre cele mai puternice echipe din Europa. România a reușit să câștige cu scorul de 1-0, iar acest rezultat a stârnit multă admirație în lumea fotbalului.
 • Echipa noastră a mai câștigat și meciul împotriva Ungariei, scor 3-1. A fost un meci emoționant, iar jucătorii români au arătat un spirit de echipă remarcabil.

Alte rezultate notabile în preliminarii

 • Echipa națională a Spaniei a înregistrat o serie impresionantă de victorii în preliminarii, câștigând toate meciurile jucate până acum. Aceste rezultate au confirmat poziția favorită a Spaniei în fotbalul mondial.
 • Italia a obținut și ea rezultate bune în preliminarii, câștigând majoritatea meciurilor. Echipa italiană are în continuare o tradiție puternică în fotbal și este considerată una dintre favoritele competiției.
 • Și echipa națională a Angliei a avut rezultate impresionante în preliminarii, înregistrând victorii în majoritatea meciurilor disputate. Anglia este una dintre cele mai puternice echipe din lume și este mereu o candidată serioasă la câștigarea competițiilor.

Concluzii

Preliminiariile pentru Campionatul Mondial din 2023 au adus rezultate interesante și ne-au oferit o perspectivă asupra nivelului de pregătire al echipelor naționale de fotbal. Echipele menționate mai sus au demonstrat că sunt pregătite să lupte pentru titlul mondial și suntem cu toții nerăbdători să vedem cine va ieși învingător în finală.

  Pacanele zaruri: cum să joci și să câștigi la jocurile de noroc cu zaruri

Mărturii

Ion Păunescu

Rezultatele preliminarii cm 2023 sunt foarte importante pentru fanii fotbalului din întreaga lume, inclusiv pentru mine. Îmi place să urmăresc meciurile și să fiu la curent cu cele mai recente rezultate și clasamente. Sunt entuziasmat să văd care echipe se vor califica pentru Campionatul Mondial și care dintre jucătorii mei preferați vor străluci pe teren. În plus, aceste preliminarii sunt o oportunitate pentru echipele mai mici să își demonstreze valoarea și să surprindă pe cei mari. Abia aștept să văd cine va reuși să se califice în finală și să își câștige dreptul de a concura pentru trofeul suprem în fotbalul mondial. Sunt convins că va fi un spectacol memorabil pentru toți iubitorii acestui sport minunat!

Andrei Popescu

Sunt foarte incantat de rezultatele preliminariilor pentru Campionatul Mondial din 2023! Echipa mea preferata a reusit sa se califice si sunt nerabdator sa vad cum se va descurca impotriva celor mai bune echipe din lume. Rezultatele preliminariilor reflecta efortul si dedicarea jucatorilor, si sunt sigur ca vor da totul pe teren in competitia finala. Abia astept sa vad meciurile intense si emotiile pe care le aduce acest turneu. Sunt convins ca va fi un spectacol minunat si ca echipele vor lupta din greu pentru a-si atinge obiectivele. Felicitari tuturor echipelor calificate si mult succes in continure!

Scroll to Top