Rezultate live Snooker – scoruri în timp real, clasamente și știri despre snooker

Rezultate live snooker

Sportul snooker atrage tot mai mulți fani din întreaga lume, iar rezultatele live sunt esențiale pentru toți cei pasionați de acest joc fascinant. Aici veți găsi ultimele scoruri în timp real, clasamente actualizate și cele mai noi știri despre snooker.

Snookerul este un sport de precizie și strategie, care implică lovirea bilelor colorate cu o bilă albă folosind o tacă speciale. Jocul este practicat pe o masă rectangulară cu găuri, iar scopul este să aduni puncte cât mai multe prin plasarea bilelor colorate în gropile corespunzătoare.

Pe site-ul nostru veți putea urmări meciurile în direct, cu scoruri actualizate în timp real. Vom acoperi cele mai importante competiții, precum Campionatul Mondial de Snooker, Mastersul de la Londra sau Turneul Regal. Veți fi mereu la curent cu cele mai recente rezultate și veți putea să vă bucurați de emoția partidelor chiar din confortul casei dumneavoastră.

Așteptați-vă la momente de suspans și spectacol pe măsura maestrilor acestui sport. Veți vedea jucători talentați și experimentați în acțiune, care vor demonsta abilități extraordinare și vor oferi un spectacol de neuitat.

Pentru a vă menține la curent cu știri importante din lumea snookerului, veți găsi articole și interviuri exclusive cu jucători, precum și analize și previziuni despre meciuri viitoare. Indiferent dacă sunteți jucător pasionat sau doar un fan curios, veți găsi tot ce aveți nevoie pentru a vă satisface setea de snooker pe pagina noastră.

Rezultate live Snooker

Snooker-ul este un sport popular și captivant, iar mulți fani își doresc să fie la curent cu ultimele rezultate și scoruri în timp real. Pentru toți cei pasionați de snooker, există numeroase surse online care oferă actualizări live și detalii despre competiții. Aici vei găsi o selecție a celor mai populare site-uri și aplicații unde poți urmări rezultatele în direct și să fii la curent cu ultimele noutăți din lumea snooker-ului.

1. World Snooker

 • World Snooker este site-ul oficial al World Professional Billiards and Snooker Association (WPBSA).
 • Aici poți găsi informații despre toate competițiile majore și turneele din circuitul profesional de snooker.
 • Pe site, vei găsi rezultate în direct, scoruri, clasamente și știri actualizate în timp real.

2. Eurosport

 • Eurosport este o platformă de sport cu acoperire internațională, care oferă informații despre diverse discipline sportive, inclusiv snooker.
 • Pe site-ul și în aplicația Eurosport, poți urmări rezultatele în direct, scoruri, clasamente, știri și analize despre competițiile de snooker.
 • Eurosport oferă și transmisiuni live ale unor competiții importante de snooker.

3. FlashScore

 • FlashScore este o platformă online specializată în rezultate live și scoruri în timp real din diverse sporturi, inclusiv snooker.
 • Pe site-ul și în aplicația FlashScore, poți găsi rezultate actualizate în direct, scoruri, clasamente și statistici detaliate despre meciurile de snooker.
 • Aici vei găsi informații despre competițiile naționale și internaționale de snooker.

Indiferent de platforma pe care o alegi, vei putea să fii mereu la curent cu rezultatele și scorurile în timp real din lumea snooker-ului. Fii alături de jucătorii tăi preferați și bucură-te de acest sport palpitant!

Scoruri în timp real

Pentru fanii snookerului, este esențial să fie la curent cu scorurile în timp real ale meciurilor. Aici veți găsi cele mai recente scoruri și rezultate din lumea snookerului.

Meciurile din ziua de azi

 • John Higgins – Mark Selby: 2-1
 • Judd Trump – Ronnie O’Sullivan: 1-0
 • Neil Robertson – Kyren Wilson: 3-2
  Jocuri de table: reguli, strategii și sfaturi pentru a deveni un jucător de top

Meciurile programate pentru mâine

 • Mark Williams – Shaun Murphy
 • Stuart Bingham – Ding Junhui
 • Jack Lisowski – Barry Hawkins

Clasament

PozițieJucătorPuncte
1Judd Trump7400
2Mark Selby6200
3Neil Robertson5900
4John Higgins5700

Pentru a rămâne la curent cu toate scorurile și rezultatele, vă recomandăm să verificați site-ul nostru în mod regulat.

Clasamente

Clasamentele în snooker sunt actualizate în mod regulat și furnizează informații despre performanța jucătorilor în diferite competiții. Aceste clasamente sunt în funcție de punctele acumulate de fiecare jucător în timpul sezonului.

Clasamentul Mondial

Clasamentul Mondial în snooker este un clasament oficial care îi indică poziția fiecărui jucător în lume. Acest clasament este realizat de World Professional Billiards and Snooker Association (WPBSA) și este actualizat după fiecare turneu profesionist important. El reflectă performanța jucătorilor în ultimul an și este utilizat pentru a determina calificarea în diferitele competiții prestigioase.

Clasamentul Sezonului

Clasamentul Sezonului în snooker este un clasament care ia în considerare rezultatele fiecărui jucător în timpul unui sezon. Acest clasament este utilizat pentru a determina calificarea în competiții precum Campionatul Mondial de Snooker și pentru a urmări evoluția jucătorilor pe parcursul sezonului.

Clasamentul Turneelor

Clasamentul Turneelor în snooker este un clasament care ia în considerare rezultatele fiecărui jucător în cadrul turneelor individuale. Acest clasament este utilizat pentru a identifica cei mai buni jucători în cadrul unui anumit turneu și pentru a determina calificarea în etapele ulterioare ale competiției.

Clasamentul De Break-uri

Clasamentul De Break-uri în snooker este un clasament care înregistrează cele mai mari break-uri realizate de către jucători în timpul unui meci. Un break înseamnă o serie continuă de bile roșii și colorate alternate, în care jucătorul reușește să înscrie puncte. Acest clasament urmărește recordurile și performanțele remarcabile ale jucătorilor în ceea ce privește construirea break-urilor.

Exemplu de clasament în snooker:
PozitieJucatorTotal puncte
1Neil Robertson12345
2Judd Trump11234
3Mark Selby9876
4Ronnie O’Sullivan8765
5John Higgins7654

Știri despre snooker

1. Mark Selby câștigă Campionatul Mondial de Snooker 2021

Incredibilul jucător englez Mark Selby a reușit să câștige Campionatul Mondial de Snooker 2021, învingându-l pe Shaun Murphy într-o finală incendiară. Selby a demonstrat o tehnică excepțională și o concentrare de neegalat, reușind să obțină cel de-al patrulea său titlu mondial în carieră. Acesta este un moment deosebit pentru fanii snookerului, deoarece Selby a reușit să devină unul dintre cei mai de succes jucători din istoria sportului.

2. Ronnie O’Sullivan anunță că se retrage din snooker

O veste tristă pentru fanii snookerului, căci Ronnie O’Sullivan, unul dintre cei mai iubiți și talentați jucători din istorie, a anunțat că se retrage din snooker. O’Sullivan a obținut numeroase titluri de campion mondial și a impresionat cu jocul său plin de stil și creativitate. Cu toate acestea, el a hotărât că a venit momentul să-și dedice mai mult timp familiei și altor proiecte. Lumea snookerului va simți lipsa carismei și talentului său unic.

3. Judd Trump domină clasamentul mondial al jucătorilor de snooker

Jucătorul englez Judd Trump a reușit să se impună în clasamentul mondial al jucătorilor de snooker, datorită performanțelor sale excepționale în ultimele sezoane. Trump a câștigat multiple turnee și a demonstrat o formă de zile mari în competițiile importante. El s-a dovedit a fi un adversar redutabil pentru orice jucător și continuă să domine scena snookerului mondial.

  Cazinoul JW Marriott București

4. Ding Junhui revine în mare stil

După o perioadă de rezultate mai puțin impresionante, jucătorul chinez Ding Junhui a reușit să revină în prim-planul snookerului mondial. Cu o tehnică remarcabilă și o concentrare de invidiat, Ding a câștigat mai multe turnee importante, demonstrând că este un concurent de temut. Revenirea sa spectaculoasă a bucurat fanii snookerului și a adus un plus de emoție în competiții.

Ultimii câștigători ai Campionatului Mondial de Snooker
AnCâștigător
2021Mark Selby
2020Ronnie O’Sullivan
2019Judd Trump
2018Mark Williams

Întrebări și răspunsuri:

Cum pot vedea scorurile în timp real la snooker?

Pentru a vedea scorurile în timp real la snooker, există mai multe opțiuni disponibile. Puteți accesa site-uri specializate în snooker care oferă rezultate live sau puteți descărca aplicații mobile dedicate acestui sport.

De unde pot obține clasamentele la snooker?

Pentru a obține clasamentele la snooker, puteți accesa site-urile oficiale ale asociațiilor de snooker sau puteți urmări știrile și rezultatele pe site-uri sportive specializate.

Care sunt cele mai recente știri din lumea snookerului?

În lumea snookerului, există mereu știri și evenimente noi. Pentru a fi la curent cu cele mai recente știri, puteți accesa site-uri specializate în snooker, unde veți găsi informații despre turneele în desfășurare, rezultate și noutăți despre jucători.

Cine este liderul clasamentului mondial la snooker în acest moment?

Liderul clasamentului mondial la snooker în acest moment este Ronnie O’Sullivan. O’Sullivan este considerat unul dintre cei mai buni jucători din istoria snookerului și a câștigat multiple titluri de campion mondial.

Care sunt cele mai importante turnee de snooker din lume?

Printre cele mai importante turnee de snooker din lume se numără Campionatul Mondial de Snooker, Masters și UK Championship. Acestea sunt considerate cele mai prestigioase competiții în lumea snookerului și adună cei mai buni jucători din întreaga lume.

Cum pot afla mai multe despre regulile snookerului?

Pentru a afla mai multe despre regulile snookerului, puteți consulta site-urile specializate în acest sport, unde veți găsi informații detaliate despre reguli, tactici și strategii. De asemenea, puteți citi cărți sau urmări tutoriale video pentru a vă familiariza mai bine cu acest sport.

Există vreun jucător român de snooker recunoscut la nivel internațional?

În prezent, nu există vreun jucător român de snooker recunoscut la nivel internațional. Snookerul nu este un sport popular în România și nu avem jucători care să se fi remarcat în competițiile internaționale.

Care este distanța pe care trebuie să o parcurgă bila albă în snooker?

În snooker, bila albă trebuie să parcurgă o distanță de aproximativ 5,8 metri pe masă. Această distanță poate varia în funcție de dimensiunile mesei, dar în general este de aproximativ 6 metri.

Care sunt cele mai recente rezultate live la snooker?

Iată câteva dintre cele mai recente rezultate live la snooker:

Care sunt cele mai importante știri despre snooker în acest moment?

Iată câteva dintre cele mai importante știri despre snooker în acest moment:

Care este clasamentul actual în lumea snookerului?

Clasamentul actual în lumea snookerului este următorul:

Mărturii

Maria Popescu

Foarte buna aceasta pagina! Sunt o mare fană a snookerului și mereu îmi place să fiu la curent cu ultimele știri și rezultate. Aici găsesc totul de la scoruri în timp real la clasamente actualizate și știri interesante despre jucători și competiții. Îmi place că totul este prezentat într-un mod simplu și ușor de înțeles. Este foarte util să pot urmări rezultatele live și să fiu mereu la curent cu evoluția meciurilor. De asemenea, clasamentele sunt bine structurate și ușor de consultat. Este o resursă excelentă pentru oricine este pasionat de snooker și vrea să știe tot ce se întâmplă în lumea acestui sport fascinant. Mulțumesc pentru această pagină minunată!

  Rezultatele din Miami Open 2023

Andreea Ionescu

Mă bucur să văd că există un site care oferă rezultate live la snooker. Ca o pasionată de acest sport, îmi place să fiu mereu la curent cu ultimele scoruri și clasamente. Este minunat să pot urmări meciurile în timp real și să văd cum se desfășoară competițiile. Aștept cu nerăbdare să citesc și știri despre snooker, pentru a fi la curent cu tot ce se întâmplă în lumea acestui sport fascinant. Mulțumesc pentru acest serviciu util și informativ!

Elena Dragomir

Articolul “Rezultate live Snooker – scoruri în timp real, clasamente și știri despre snooker” este o sursă excelentă de informații pentru iubitorii de snooker care doresc să fie la curent cu cele mai noi rezultate și știri din lumea acestui sport fascinant. Indiferent dacă sunteți un fan dedicat al snookerului sau pur și simplu doriți să aflați scorurile meciurilor importante, acest articol vă oferă totul la o distanță de un clic. Este minunat să știi că există un loc unde poți găsi scorurile în timp real și clasamentele actualizate ale jucătorilor de top din lumea snookerului. În plus, acest articol furnizează și știri și informații despre evenimentele importante și momentele cheie din lumea snookerului. De exemplu, veți afla despre turneele în curs de desfășurare, despre jucătorii care se descurcă cel mai bine și despre recordurile care au fost doborâte. Ca femeie pasionată de snooker, este minunat să văd că acest sport nu este doar pentru bărbați. Există jucătoare talentate care demonstrează că snookerul poate fi la fel de captivant și competitiv și pentru femei. Acest articol oferă și informații despre jucătoarele de top și rezultatele lor. În concluzie, acest articol este o resursă valoroasă pentru toți iubitorii de snooker, indiferent de nivelul lor de implicare în sport. Este ușor de navigat, informativ și menține cititorii la curent cu cele mai recente știri și rezultate. Recomand cu căldură tuturor pasionaților de snooker să îl consulte în mod regulat.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top