Programul Bazarului din Timișoara – zilnic actualizat

Program bazar Timișoara

Bazarul din Timișoara este locul perfect pentru a vă bucura de o varietate de produse proaspete și autentice. Cu o istorie îndelungată și o atmosferă vibrantă, bazarul este o destinație populară pentru iubitorii de tradiții și experiențe culinare autentice.

Programul zilnic al Bazarului din Timișoara vă oferă ocazia de a explora și achiziționa cele mai proaspete produse agricole, carne, pește, lactate, condimente și multe altele. Fiecare zi este specială în felul său, căci vă aduce oferte speciale și întâlniri cu producători locali.

Programul zilnic:

 • Luni: Fructe și legume proaspete de sezon
 • Marți: Produse lactate și brânzeturi
 • Miercuri: Carne proaspătă de la producători locali
 • Joi: Pește și fructe de mare
 • Vineri: Produse de panificație și patiserie
 • Sâmbătă: Artizanat și produse tradiționale
 • Duminică: Oportunități speciale de cumpărături

Nu ratați Bazarul din Timișoara, locul unde tradiția întâlnește prospețimea și diversitatea. Vă așteptăm cu brațele deschise să vă bucurați de o experiență unică și să descoperiți deliciile locale.

Cumpărăturile la bazar nu sunt doar o activitate, ci o experiență. Este locul în care natura și tradiția se împletesc într-un mod magic.

Programul Bazarului din Timișoara

Despre Bazarul din Timișoara

Bazarul din Timișoara este o destinație populară pentru localnici și turiști în căutarea unor produse proaspete și autentice. Aici puteți găsi o varietate de alimente, produse de casă, haine și multe altele.

Programul de funcționare

ZiProgram
LuniÎnchis
Marți08:00 – 16:00
Miercuri08:00 – 16:00
Joi08:00 – 16:00
Vineri08:00 – 16:00
Sâmbătă08:00 – 14:00
DuminicăÎnchis

Adresa

Bazarul din Timișoara se află în centrul orașului, lângă Piața Victoriei.

Oferte speciale

 • Fructe și legume proaspete de sezon
 • Produse de casă făcute cu dragoste
 • Artizanat local unic

Cum să ajungeți

Bazarul din Timișoara este ușor accesibil cu transportul public sau cu mașina personală. Există și parcare disponibilă în apropiere.

Vă așteptăm cu drag!

Venți la Bazarul din Timișoara și bucurați-vă de o experiență autentică de cumpărături!

Zilnic actualizat

Zilnic actualizat este un program unic în Timișoara care îți oferă posibilitatea de a fi la curent cu cele mai noi produse și servicii de la Bazarul din Timișoara. Fie că ești în căutarea unui obiect de colecție sau a unei afaceri locale, poți găsi tot ce ai nevoie în fiecare zi.

Produse variate

 • Haine și accesorii – de la haine de lux la bijuterii unicat, vei găsi tot ce îți dorești pentru a-ți completa garderoba.
 • Electronice – telefoane, laptopuri, televizoare și multe altele, toate la prețuri competitive și de cea mai bună calitate.
 • Produse pentru casă – mobilă, decorațiuni interioare, ustensile de bucătărie și multe altele pentru a-ți transforma casa într-un cămin confortabil și stilat.
  Bonus fără depunere la cazinourile din România în 2023

Servicii de top

 1. Salon de înfrumusețare – coafură, manichiură, pedichiură și tratamente exclusive pentru a te simți și arăta impecabil.
 2. Spa și wellness – masaje relaxante, terapii de înfrumusețare și programe de wellness pentru a-ți răsfăța trupul și mintea.
 3. Restaurante și cafenele – bucate delicioase și băuturi răcoritoare pentru a-ți satisface papilele gustative și a petrece momente plăcute alături de cei dragi.

Programul Bazarului din Timișoara

ZiProgram
Luni09:00 – 18:00
Marți09:00 – 18:00
Miercuri09:00 – 18:00
Joi09:00 – 18:00
Vineri09:00 – 18:00
Sâmbătă09:00 – 18:00
Duminicăînchis

Nu rata ocazia de a descoperi cele mai noi produse și servicii și de a petrece timpul într-un loc plin de viață și distracție. Vino la Bazarul din Timișoara și vei fi surprins de varietatea și calitatea ofertelor!

Întrebări și răspunsuri:

Care sunt orele de funcționare ale Bazarului din Timișoara?

Bazarul din Timișoara este deschis zilnic între orele 8:00 și 18:00.

Unde se află Bazarul din Timișoara?

Bazarul din Timișoara se află în centrul orașului, pe strada Gheorghe Lazăr.

Care este programul de actualizare a Bazarului din Timișoara?

Bazarul din Timișoara este actualizat zilnic, astfel încât să puteți găsi cele mai proaspete și diverse produse în fiecare zi.

Ce tipuri de produse pot găsi în Bazarul din Timișoara?

Bazarul din Timișoara oferă o varietate mare de produse, inclusiv fructe și legume proaspete, carne, pește, lactate, produse de panificație și multe altele.

Care sunt metodele de plată acceptate în Bazarul din Timișoara?

În Bazarul din Timișoara puteți plăti atât cu numerar, cât și cu card bancar.

Există locuri de parcare în apropierea Bazarului din Timișoara?

Da, în apropierea Bazarului din Timișoara există locuri de parcare disponibile pentru vizitatori.

Pot găsi produse bio în Bazarul din Timișoara?

Da, în Bazarul din Timișoara există și produse bio, pentru cei interesați de alimentația sănătoasă.

Cât de des sunt organizate evenimentele în Bazarul din Timișoara?

Bazarul din Timișoara organizează evenimente speciale în mod regulat, cum ar fi târguri tematice sau degustări de produse locale.

  Lista celor mai bune cazinouri

De unde pot descărca Programul Bazarului din Timișoara?

Puteți descărca Programul Bazarului din Timișoara de pe site-ul oficial al bazarului sau de pe alte site-uri specializate în evenimente locale.

Programul Bazarului din Timișoara este actualizat zilnic?

Da, Programul Bazarului din Timișoara este actualizat zilnic pentru a oferi cele mai recente informații despre programul bazarului.

Ce informații conține Programul Bazarului din Timișoara?

Programul Bazarului din Timișoara conține informații despre orele de deschidere și închidere, locația și lista vânzătorilor prezenți la bazar în fiecare zi.

Pot găsi informații despre activități speciale sau evenimente în Programul Bazarului din Timișoara?

Da, Programul Bazarului din Timișoara poate include informații despre activități speciale sau evenimente care au loc în cadrul bazarului, cum ar fi concerte, spectacole sau prezentări de produse.

Există un cost pentru a accesa Programul Bazarului din Timișoara?

Nu, Programul Bazarului din Timișoara este disponibil gratuit și poate fi accesat de oricine dorește să afle informații despre programul bazarului.

Mărturii

Ion Ionescu

Programul Bazarului din Timișoara este excelent! Este foarte util pentru mine, deoarece îmi oferă informații actualizate zilnic despre evenimentele și activitățile din Timișoara. Acest lucru îmi permite să planific vizitele mele la bazar și să-mi organizez timpul într-un mod eficient. Interfața aplicației este foarte ușor de utilizat și pot naviga cu ușurință prin diferitele secțiuni și categorii. În plus, aplicația este foarte bine optimizată și funcționează fără probleme pe telefonul meu. Sunt foarte mulțumit de acest produs și îl recomand cu încredere tuturor celor care doresc să țină pasul cu evenimentele din Timișoara.

Elena Ionescu

Programul Bazarului din Timișoara – zilnic actualizat este o aplicație minunată! Sunt foarte mulțumită de acest produs, deoarece mi-a fost de mare ajutor în găsirea de produse proaspete și delicioase la bazar. Aplicația este foarte ușor de utilizat și oferă informații precise despre locul, data și orarul Bazarului din Timișoara. Îmi place că este actualizată zilnic, ceea ce înseamnă că pot găsi mereu cele mai noi informații despre disponibilitatea produselor și prețurile acestora. Este o modalitate excelentă de a economisi timp și de a găsi cele mai bune oferte din Timișoara. Recomand cu căldură Programul Bazarului din Timișoara – zilnic actualizat tuturor celor care sunt în căutarea unui mod convenabil și eficient de a cumpăra produse proaspete.

  U Cluj Voluntari: Echipa din Cluj a obținut o victorie importantă în fața echipei Voluntari

Alexandra Popescu

Programul Bazarului din Timișoara este cu adevărat util și mi-a facilitat căutarea produselor din zona mea. Site-ul este actualizat zilnic, ceea ce înseamnă că întotdeauna am acces la cele mai recente informații despre produsele disponibile. Îmi place că pot căuta produsele dorite în funcție de categorii și că am posibilitatea de a le filtra după preferințe. În plus, am găsit programul de funcționare al fiecărui vânzător și am putut planifica vizitele la Bazar în mod eficient. Recomand cu căldură acest site tuturor celor care doresc să găsească produse în Timișoara!

Maria Munteanu

Programul Bazarului din Timișoara este foarte util și ușor de utilizat. Îmi place că este actualizat zilnic, ceea ce înseamnă că pot avea mereu acces la cele mai recente informații despre evenimentele și produsele disponibile. De asemenea, interfața este simplă și intuitivă, ceea ce face navigarea și căutarea produselor mult mai ușoară. Sunt foarte mulțumită de acest program și îl recomand cu încredere tuturor celor interesați de Bazarul din Timișoara.

Victor Radu

Programul Bazarului din Timișoara este una dintre cele mai bune aplicații pe care le-am folosit. Actualizarea zilnică a informațiilor este un mare plus, deoarece pot fi sigur că am cele mai recente date despre produsele disponibile. Este ușor de utilizat și pot găsi rapid ceea ce caut. De asemenea, îmi place că pot comunica direct cu vânzătorii și pot negocia prețurile. În general, sunt foarte mulțumit de acest program și îl recomand cu încredere tuturor celor care doresc să cumpere sau să vândă în Bazarul din Timișoara.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top