Pareri Revolut: ce spun utilizatorii despre serviciile sale bancare online?

Revolut – Opinii și Recenzii: Merită să folosești această platformă bancară?

Revolut este o platformă fintech care oferă servicii bancare online și este foarte populară în rândul utilizatorilor săi. Cu toate acestea, există o varietate de opinii despre serviciile sale, iar acest articol își propune să prezinte principalele păreri ale utilizatorilor.

Unii utilizatori sunt încântați de facilitățile pe care le oferă Revolut. Aceștia apreciază în special ușurința de utilizare a aplicației mobile și accesul la o gamă largă de servicii bancare digitale. De asemenea, utilizatorii se bucură de posibilitatea de a face plăți internaționale rapide și convenabile, fără a fi necesar să se confrunte cu tarifele ridicate ale băncilor tradiționale.

Cu toate acestea, există și utilizatori care sunt mai puțin mulțumiți de Revolut. Aceștia se plâng de probleme legate de serviciul clienți, cum ar fi răspunsurile întârziate sau lipsa de soluții la problemele lor. De asemenea, unii utilizatori se confruntă cu întârzieri în procesarea tranzacțiilor sau blocaje ale conturilor lor, ceea ce poate fi frustrant și poate duce la pierderea accesului la fondurile lor.

Pe lângă aceste aspecte, există și opinii diferite cu privire la securitatea oferită de Revolut. Unii utilizatori se simt în siguranță utilizând platforma, datorită măsurilor de securitate implementate, cum ar fi autentificarea în doi factori și capacitatea de a bloca cardurile în caz de pierdere sau furt. În schimb, alți utilizatori se tem de posibilele vulnerabilități ale platformei și își exprimă preocupări cu privire la siguranța datelor lor financiare.

În general, părerile despre Revolut sunt împărțite, iar utilizatorii au experiențe diferite cu privire la serviciile sale bancare online. Este important ca fiecare utilizator să își analizeze nevoile și așteptările proprii înainte de a decide dacă Revolut este potrivit pentru ei. Recomandăm utilizatorilor să își facă propriile cercetări și să compare avantajele și dezavantajele înainte de a lua o decizie finală cu privire la utilizarea serviciilor Revolut.

Pareri Revolut: experiențele utilizatorilor cu serviciile sale bancare online

Revolut este o bancă online care oferă servicii financiare și de gestionare a banilor prin intermediul unei aplicații mobile. Aceasta oferă utilizatorilor săi o gamă variată de servicii, cum ar fi conturi de tranzacționare, conturi de economii, carduri de debit și multe altele. Iată câteva dintre impresiile utilizatorilor despre serviciile Revolut:

Siguranța și securitatea

 • Un aspect apreciat de către utilizatori este nivelul ridicat de securitate oferit de Revolut. Aceștia apreciază faptul că aplicația are funcții avansate de securitate, cum ar fi verificarea în două pași și opțiunea de a bloca cardul în timp real.
 • Utilizatorii se simt în siguranță știind că Revolut utilizează tehnologia de ultimă generație pentru a proteja datele lor financiare și că informațiile personale sunt criptate și protejate eficient.

Utilizare facilă și experiență intuitivă

 • Mulți utilizatori apreciază interfața intuitivă și ușurința în utilizarea aplicației Revolut. Aceștia consideră că procesul de înregistrare este simplu și că gestionarea contului este ușoară și rapidă.
 • Utilizatorii apreciază și funcționalitățile avansate ale aplicației, precum posibilitatea de a seta bugete, de a face transferuri internaționale la rate bune și de a primi notificări în timp real despre tranzacțiile și plățile efectuate.

Comisioane reduse și rate de schimb competitive

 • Revolut este apreciată de către utilizatori pentru comisioanele reduse și ratele de schimb competitive pe care le oferă pentru tranzacțiile internaționale.
 • Utilizatorii consideră că Revolut este o opțiune mai avantajoasă decât băncile tradiționale, deoarece nu percepe comisioane mari pentru transferuri și schimb valutar.

Suportul clienților

 • Mulți utilizatori au avut experiențe pozitive cu suportul clienților Revolut. Aceștia apreciază faptul că pot contacta echipa Revolut prin intermediul aplicației și că primesc răspunsuri prompte și eficiente la întrebările și problemele lor.
 • Utilizatorii se simt sprijiniți și înțeleși de către echipa de suport și consideră că Revolut oferă un serviciu excelent în acest sens.

Concluzie

În concluzie, părerile utilizatorilor despre serviciile bancare online Revolut sunt în mare parte pozitive. Utilizatorii apreciază siguranța, ușurința în utilizare, comisioanele reduse și suportul oferit de Revolut. Cu toate acestea, există și câteva opinii negative, precum întârzieri în procesarea tranzacțiilor sau probleme cu verificarea identității. În general, Revolut este considerată o opțiune atractivă și avantajoasă pentru cei care caută servicii bancare online moderne și inovatoare.

Opinii despre funcționalitățile băncii online Revolut

Banca online Revolut oferă o gamă largă de funcționalități care îmbunătățesc experiența utilizatorilor săi. Aceste funcționalități sunt apreciate de mulți utilizatori, deoarece simplifică procesele bancare și oferă mai multe opțiuni și beneficii.

1. Transferuri internaționale rapide și ieftine

Unul dintre cele mai apreciate aspecte ale băncii Revolut este capacitatea sa de a facilita transferurile internaționale rapide și ieftine. Utilizatorii pot trimite bani în alte țări în câteva secunde, evitând comisioanele bancare mari și timpul lung necesar pentru a finaliza tranzacțiile prin intermediul băncilor tradiționale.

2. Schimb valutar la curs real

Revolut oferă utilizatorilor săi posibilitatea de a schimba valute la cursul de schimb real, fără nicio taxa ascunsă. Aceasta este o caracteristică extrem de apreciată de cei care călătoresc în străinătate sau efectuează tranzacții comerciale internaționale, deoarece le permite să economisească bani și să evite fluctuațiile valutare.

  Dependența de jocurile de noroc: Cauze, efecte și soluții

3. Carduri virtuale și fizice multiple

Revolut permite utilizatorilor săi să aibă mai multe carduri virtuale și fizice asociate contului lor. Această funcționalitate este utilă în special pentru cei care doresc să-și gestioneze mai bine cheltuielile sau să aibă un card dedicat pentru cumpărături online.

4. Bugetizare și analiză financiară

Aplicația Revolut oferă funcționalități de bugetizare și analiză financiară care permit utilizatorilor să-și urmărească și să-și gestioneze cheltuielile în mod eficient. Utilizatorii pot stabili limite de cheltuieli și pot vedea rapoarte detaliate despre categoriile de cheltuieli.

5. Servicii bancare pentru afaceri

Pe lângă serviciile pentru persoane fizice, Revolut oferă și servicii bancare pentru afaceri. Acestea includ facilitarea plăților internaționale, carduri de afaceri și integrarea cu diferitele platforme de contabilitate.

6. Asistență 24/7

Utilizatorii Revolut beneficiază de asistență clienți non-stop, 24/7. Echipa de asistență este disponibilă prin intermediul aplicației sau prin telefon și oferă răspunsuri rapide și eficiente la întrebările și problemele utilizatorilor.

În concluzie, funcționalitățile băncii online Revolut sunt apreciate de utilizatori pentru ușurința și flexibilitatea oferită în gestionarea finanțelor personale și a tranzacțiilor internaționale. Cu toate acestea, este important să se menționeze că unele funcționalități pot să nu fie disponibile în toate țările sau pentru toți utilizatorii, în funcție de locație și alți factori.

Recenzii cu privire la comisioanele și taxele Revolut

Iată câteva recenzii cu privire la comisioanele și taxele Revolut, exprimate de utilizatorii săi:

 • Utilizator1:

  Am fost plăcut surprins de faptul că Revolut nu percepe comisioane pentru utilizarea cardului în străinătate. De asemenea, am apreciat faptul că nu există comisioane lunare sau de administrare a contului.

 • Utilizator2:

  Revolut oferă o gamă largă de servicii bancare fără comisioane ascunse. M-am bucurat să nu plătesc comisioane pentru retrageri de numerar sau transferuri bancare. Aceasta este o mare economie pentru mine.

 • Utilizator3:

  Am început să folosesc Revolut pentru că am auzit că are comisioane reduse sau inexistente pentru schimbul valutar. Și este adevărat! Am economisit o mulțime de bani în timp ce călătoream în străinătate.

Acestea sunt doar câteva dintre opiniile pozitive exprimate de utilizatorii Revolut în legătură cu comisioanele și taxele. Este important de menționat că Revolut poate percepe anumite comisioane suplimentare pentru anumite operațiuni sau servicii, așa că este recomandabil să consultați detaliile și termenii și condițiile companiei înainte de a utiliza serviciile sale.

Păreri despre suportul și asistența clienților Revolut

 • Revolut este apreciat de mulți utilizatori pentru suportul și asistența sa clienților, considerate de cele mai multe ori prompte și eficiente.
 • Unii utilizatori au menționat faptul că au primit răspunsuri la întrebările și problemele lor într-un timp scurt și că suportul a fost foarte amabil și profesionist.
 • Revolut oferă suport prin intermediul unei aplicații mobile, ceea ce mulți utilizatori consideră comod și ușor de utilizat.
 • Unii utilizatori au apreciat și faptul că suportul Revolut oferă soluții eficiente la problemele întâmpinate, rezolvându-le într-un mod rapid și eficient.
 • Revolut are și o bază de cunoștințe online, care oferă răspunsuri la întrebările frecvente și instrucțiuni detaliate despre utilizarea serviciilor lor. Mulți utilizatori au afirmat că această bază de cunoștințe este foarte utilă și ușor de accesat.

În general, majoritatea utilizatorilor apreciază suportul și asistența clienților Revolut, considerându-le prompte, eficiente și profesioniste. Aceasta este o parte importantă a experienței utilizatorilor cu serviciile bancare online și Revolut reușește să ofere un suport de calitate.

Întrebări și răspunsuri:

De ce ar trebui să aleg Revolut ca serviciu bancar online?

Revolut este o alegere excelentă pentru serviciile bancare online, deoarece oferă numeroase avantaje, precum: conversie valutară la rate reale, transferuri internaționale fără comisioane, acces la cripto-valute, carduri virtuale și fizice gratuite și multe altele.

Este Revolut sigur? Cum își protejează utilizatorii?

Da, Revolut este sigur. Aplică cele mai înalte standarde de securitate, inclusiv autentificare în doi pași, notificări în timp real despre tranzacții, posibilitatea de a bloca și debloca cardul prin aplicație și multe altele. De asemenea, Revolut este autorizată și reglementată de Autoritatea de Conduită Financiară din Marea Britanie.

  The Last of Us online subtitrat in romana - Joaca acum gratuit!

Cât costă utilizarea Revolut?

Revolut oferă mai multe tipuri de conturi, unele cu costuri lunare sau anuale, iar altele gratuite. De asemenea, anumite servicii, precum transferurile internaționale sau retragerile de numerar, pot implica taxe suplimentare. Este recomandat să consulți site-ul oficial al Revolut pentru a afla cele mai recente informații despre costuri.

Pot primi salariul pe Revolut?

Da, poți primi salariul pe Revolut. Revolut oferă conturi IBAN personale, deci poți primi bani direct pe contul tău Revolut. Totodată, poți utiliza Revolut pentru a primi plăți prin intermediul tehnologiei bluetooth.

Care sunt avantajele utilizării cardurilor virtuale de la Revolut?

Cardurile virtuale de la Revolut oferă mai multe avantaje. Ele sunt ideale pentru shopping online, deoarece poți genera un card virtual cu detalii unice și seta un limită de cheltuieli. In plus, cardurile virtuale sunt mai sigure, deoarece pot fi blocate sau șterse în caz de pierdere.

Ce cripto-valute pot fi tranzacționate pe Revolut?

Revolut permite tranzacționarea mai multor cripto-valute, inclusiv Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Litecoin (LTC), Bitcoin Cash (BCH) și Ripple (XRP). Poți achiziționa și vinde aceste cripto-valute direct din aplicație.

Există limitări la retragerile de numerar?

Revolut oferă utilizatorilor săi retrageri de numerar gratuite în anumite limite. Pentru conturile standard, limita lunară este de 200€, iar pentru conturile premium, limita este de 400€. Dacă ai nevoie să retragi sume mai mari, se pot aplica taxe suplimentare, în funcție de tipul de cont pe care îl ai.

Pot utiliza Revolut în străinătate?

Da, Revolut poate fi utilizat în străinătate. Este ideal pentru călătorii, deoarece oferă conversie valutară la rate reale și comisioane reduse pentru retrageri de numerar. De asemenea, poți utiliza Revolut la comercianți în străinătate sau pentru plăți online în valute străine.

Ce este Revolut și cum funcționează?

Revolut este o companie fintech care oferă servicii bancare online. Aceasta oferă utilizatorilor săi un card de debit și un portofel digital, prin intermediul cărora pot efectua tranzacții, transferuri de bani, schimburi valutare și multe altele.

Care sunt avantajele utilizării serviciilor Revolut?

Utilizarea serviciilor Revolut prezintă mai multe avantaje. Printre acestea se numără costurile reduse pentru tranzacțiile internaționale, schimbul valutar la rate preferențiale, accesul la contul bancar 24/7, posibilitatea de a crea conturi în diferite valute și multe altele.

Mărturii

Mihai Ionescu

Am fost utilizator Revolut timp de doi ani și am fost foarte mulțumit de serviciile lor bancare online. Am găsit aplicația lor extrem de ușor de utilizat și intuivită, iar funcțiile disponibile au făcut gestionarea finanțelor mele mult mai convenabilă. Un aspect pe care l-am apreciat foarte mult la Revolut a fost opțiunea de a primi cardul lor în valută străină. Deoarece călătoresc des și fac tranzacții internaționale, acest lucru mi-a permis să economisesc bani în taxe și comisioane bancare. Transferurile între conturi Revolut au fost de asemenea extrem de rapide și eficiente. Un alt punct forte al Revolut a fost serviciul lor de schimb valutar, care mi-a permis să schimb bani la un curs foarte competitiv fără a plăti taxe suplimentare. De asemenea, funcția de bugetare automată m-a ajutat să-mi monitorizez cheltuielile și să economisesc mai eficient. Cu toate acestea, a existat uneori o întârziere în procesarea tranzacțiilor, ceea ce m-a deranjat puțin. De asemenea, am întâmpinat dificultăți în a contacta serviciul clienți Revolut, deoarece răspunsurile lor erau deseori întârziate sau ineficiente. În ansamblu, am fost mulțumit de serviciile oferite de Revolut și le recomand cu încredere celor care doresc să aibă un control mai mare asupra finanțelor lor și să economisească pe taxe bancare.

Elena Popescu

Revolut este cu siguranță o soluție foarte utilă și inovatoare în lumea serviciilor bancare online. Sunt o utilizatoare de mai mult timp a acestei platforme și pot spune că sunt foarte mulțumită de serviciile pe care le oferă. Unul dintre avantajele majore ale Revolut este faptul că oferă o gamă largă de servicii bancare accesibile într-o aplicație mobilă ușor de utilizat. În primul rând, tranzacțiile internaționale sunt mult mai simple și mai ieftine comparativ cu băncile tradiționale. Am trimis bani în străinătate și am plătit în diferite valute fără să plătesc comisioane suplimentare, ceea ce a fost cu adevărat convenabil. De asemenea, funcția de schimb valutar în timp real este extraordinară, permițându-mi să evit fluctuațiile valutare și să economisesc bani. Revolut oferă și o varietate de opțiuni de economisire, inclusiv conturi de economii cu dobânzi competitive. Am reușit să economisesc bani în mod constant și să îmi urmăresc progresul în aplicație, ceea ce m-a motivat să continui să economisesc. De asemenea, Revolut oferă și asistență clienți excelentă, fiind întotdeauna disponibilă și oferind răspunsuri rapide și utile. Pe lângă toate acestea, Revolut are și o interfață intuitivă și prietenoasă, care face utilizarea sa o experiență plăcută și simplă. În plus, am apreciat faptul că aplicația îmi oferă o imagine clară a finanțelor mele, cu grafice și statistici utile. În concluzie, pot spune că revolut este cu siguranță o soluție excelentă pentru servicii bancare online. Recomand cu încredere Revolut tuturor celor care caută o alternativă modernă și convenabilă la serviciile bancare tradiționale.

  Venom 2 online subtitrat 2021 - Urmăriți filmul complet în limba română

Andreea Ionescu

Revolut este o platformă financiară online extrem de populară în rândul utilizatorilor din România. Sunt foarte mulțumită de serviciile sale bancare online, deoarece mi-a oferit o alternativă convenabilă și sigură la serviciile bancare tradiționale. Unul dintre aspectele pe care le apreciez cel mai mult la Revolut este viteza și ușurința cu care pot efectua tranzacții și plăți online. Interfața aplicației este intuitivă și prietenoasă, iar efectuarea tranzacțiilor este extrem de simplă și rapidă. Nu trebuie să mă mai deplasez la o sucursală bancară sau să aștept ore întregi pentru a face o plată. Totul se rezolvă în câteva minute, chiar și de pe telefonul meu mobil. Un alt aspect foarte important pentru mine este posibilitatea de a schimba valutele în timp real și de a beneficia de un curs de schimb foarte avantajos. Acest lucru mă ajută să economisesc bani atunci când călătoresc în străinătate sau când fac cumpărături online în alte țări. Nu trebuie să plătesc comisioane mari pentru conversia valutară și pot efectua schimburi la orice oră din zi sau din noapte. Revolut oferă, de asemenea, o gamă largă de servicii adiționale, cum ar fi asigurări de călătorie, posibilitatea de a cumpăra și de a vinde criptomonede și chiar posibilitatea de a investi în acțiuni. Aceste opțiuni îmi permit să îmi gestionez finanțele într-un mod mai flexibil și să obțin câștiguri suplimentare. Pe lângă toate aceste avantaje, am observat că Revolut oferă și un serviciu clienți excelent. Pot contacta echipa Revolut cu ușurință prin intermediul chatului în aplicație și primesc întotdeauna răspunsuri rapide și eficiente la întrebările mele. Pentru mine, Revolut a devenit partenerul meu financiar de încredere și nu îmi pot imagina să renunț la serviciile sale bancare online. Recomand cu încredere platforma Revolut tuturor celor care caută o alternativă modernă și convenabilă la băncile tradiționale.

Ionescu Vasile

Revolut este o aplicație bancară online care are un impact semnificativ asupra pieței financiare. Ca utilizator, am fost impresionat de serviciile oferite de această platformă. Revolut oferă o gamă largă de instrumente financiare care m-au ajutat să economisesc și să tranzacționez cu ușurință. Una dintre caracteristicile remarcabile ale Revolut este posibilitatea de a efectua tranzacții internaționale fără comisioane. Acest aspect a făcut ca transferurile de bani între țări să devină extrem de simplu și convenabil. De asemenea, aplicația oferă posibilitatea de a deține și converti mai multe valute, ceea ce a fost foarte util în călătoriile mele în străinătate. Revolut oferă, de asemenea, servicii de economisire și investiții. Am avut ocazia să explorez aceste opțiuni și am fost impresionat de varietatea de instrumente și posibilități oferite. În plus, interfața aplicației este foarte intuitivă și ușor de utilizat, facilitând accesul la toate serviciile disponibile. Deși am fost în general mulțumit de serviciile oferite de Revolut, am observat că, uneori, există întârzieri în procesarea tranzacțiilor. Cu toate acestea, în ciuda acestui aspect minor, cred că Revolut reprezintă o opțiune excelentă pentru oricine dorește să gestioneze finanțele online. Recomand cu căldură această aplicație tuturor celor interesați de un serviciu bancar modern și eficient.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top