Iasi Suceava CFR: Timpi de călătorie, prețuri și informații utile

Iași Suceava CFR

Iasi și Suceava sunt două orașe importante din regiunea Moldovei, din România. Distanța dintre ele poate fi parcursă într-un timp relativ scurt, cu ajutorul serviciilor de transport oferite de CFR Călători. În acest articol, vom explora timpii de călătorie, prețurile și informațiile utile pentru călătorii între cele două orașe.

Trenurile reprezintă una dintre cele mai convenabile opțiuni de transport între Iasi și Suceava. CFR Călători asigură curse regulate între cele două orașe, oferind o varietate de trenuri, de la cele mai rapide InterRegio la cele mai lente trenuri locale.

Timpul de călătorie între Iasi și Suceava variază în funcție de trenul ales. Cele mai rapide trenuri InterRegio pot parcurge distanța în aproximativ 2 ore, în timp ce trenurile locale pot dura până la 4 ore. Este recomandat să consultați orarul trenurilor și să rezervați biletele în avans pentru a vă asigura că aveți loc în trenul dorit.

Prețurile biletelor de tren între Iasi și Suceava variază în funcție de tipul trenului și de clasă. Biletele pentru trenurile InterRegio sunt mai scumpe decât cele pentru trenurile locale, iar biletele pentru clasa a doua sunt mai ieftine decât cele pentru clasa întâi. Este recomandat să verificați site-ul CFR Călători pentru a afla prețurile exacte și a vă rezerva biletele în avans pentru a beneficia de tarife reduse.

În concluzie, călătoria cu trenul între Iasi și Suceava este una comodă și accesibilă. Cu un timp de călătorie de aproximativ 2-4 ore și prețuri variabile în funcție de tipul trenului și de clasă, CFR Călători asigură servicii de transport de încredere pentru călătorii între cele două orașe. Rezervarea biletelor în avans este recomandată pentru a vă asigura că aveți loc în trenul dorit la prețuri avantajoase.

Timpi de călătorie de pe ruta Iasi Suceava CFR

Timpii de călătorie între Iași și Suceava pe ruta CFR pot varia în funcție de tipul trenului și de condițiile de trafic. În general, durata călătoriei este de aproximativ 2-3 ore.

Trenuri rapide

Trenurile rapide sunt cele mai rapide opțiuni de călătorie între Iași și Suceava. Acestea fac opriri limitate și ajung la destinație într-un timp scurt.

 • Durata călătoriei: aproximativ 2 ore și 30 de minute
 • Prețul biletului: în jur de 40-50 de lei

Trenuri intercity

Trenurile intercity sunt o altă opțiune populară pentru călătoriile de pe ruta Iași – Suceava. Acestea oferă un nivel mai mare de confort și fac opriri în mai multe stații

 • Durata călătoriei: aproximativ 3 ore
 • Prețul biletului: în jur de 30-40 de lei

Trenuri regionale

Trenurile regionale sunt opțiuni mai lente pentru călătorii între Iași și Suceava. Acestea fac mai multe opriri și pot avea o durată a călătoriei mai mare.

 • Durata călătoriei: aproximativ 3-4 ore
 • Prețul biletului: în jur de 20-30 de lei

Informații utile

Pentru a verifica programul trenurilor și a obține informații actualizate cu privire la timpul de călătorie și prețurile biletelor, puteți vizita site-ul oficial al CFR Călători sau puteți apela serviciul de relații cu clienții.

Site webNumăr de telefon
http://www.cfrcalatori.ro/021.9521

Asigurați-vă că vă prezentați cu aproximativ 30 de minute înainte de ora de plecare programată și verificați informațiile actualizate cu privire la peronul de plecare.

  Cine transmite meciul România Bosnia?

Prețuri și informații utile pentru călătoriile între Iași și Suceava cu CFR

Prețuri pentru biletele de călătorie cu CFR între Iași și Suceava

Prețurile pentru biletele de călătorie cu trenul între Iași și Suceava cu CFR pot varia în funcție de clasa de călătorie și de tipul trenului. Iată câteva exemple de prețuri:

 • Bilet de călătorie la clasa a doua într-un tren Regio: 20 RON
 • Bilet de călătorie la clasa a doua într-un tren InterRegio: 35 RON
 • Bilet de călătorie la clasa a doua într-un tren Rapid: 45 RON
 • Bilet de călătorie la clasa a doua într-un tren InterCity: 65 RON

În general, biletele de călătorie pentru trenurile CFR pot fi achiziționate de la ghișeele din stațiile de tren sau online, prin intermediul site-ului oficial al CFR.

Informații utile pentru călătoriile cu CFR între Iași și Suceava

Pentru a te asigura că călătoria ta cu CFR între Iași și Suceava se desfășoară fără probleme, iată câteva informații utile:

 • Timpul mediu de călătorie între Iași și Suceava cu trenul este de aproximativ 3 ore.
 • Trenurile CFR între Iași și Suceava au o frecvență de aproximativ 1-2 trenuri pe oră.
 • Pentru a beneficia de reduceri la biletele de călătorie cu CFR, poți opta pentru un abonament lunar sau pentru un card de călătorie CFR.
 • Este recomandat să rezervi biletele de călătorie cu anticipație, mai ales în perioadele de vârf sau în timpul weekendurilor și sărbătorilor.
 • Asigură-te că ai asupra ta un document de identitate valabil în timpul călătoriei.

Este important să verifici informațiile curente privind orarele de tren și prețurile biletelor înainte de a pleca la călătorie, deoarece acestea pot suferi modificări în funcție de situația actuală.

Întrebări și răspunsuri:

Care este distanța între Iași și Suceava?

Distanța între Iași și Suceava este de aproximativ 120 de kilometri.

Cât timp durează călătoria cu trenul de la Iași la Suceava?

Timpul de călătorie cu trenul de la Iași la Suceava variază în funcție de tipul trenului. În medie, călătoria durează aproximativ 2-3 ore.

Care este cel mai rapid tren de la Iași la Suceava?

Cel mai rapid tren de la Iași la Suceava este trenul InterRegio, care face călătoria în aproximativ 2 ore.

Care sunt prețurile biletelor de tren de la Iași la Suceava?

Prețurile biletelor de tren de la Iași la Suceava variază în funcție de clasă și de tipul trenului. În medie, prețul unui bilet este de aproximativ 30-40 de lei.

Există reduceri pentru studenți la biletele de tren de la Iași la Suceava?

Da, există reduceri pentru studenți la biletele de tren de la Iași la Suceava. Studenții pot beneficia de reduceri de până la 50% la prețul biletelor.

Există trenuri directe de la Iași la Suceava?

Da, există trenuri directe de la Iași la Suceava. CFR operează mai multe trenuri zilnice pe această rută.

Pot rezerva bilete de tren de la Iași la Suceava online?

Da, puteți rezerva bilete de tren de la Iași la Suceava online pe site-ul oficial al CFR. De asemenea, puteți rezerva bilete la ghișeu sau prin intermediul agențiilor de turism.

  Comparator cote pariuri: Alegeți cele mai bune cote de pariere

Care este cel mai bun moment pentru a călători cu trenul de la Iași la Suceava?

Cel mai bun moment pentru a călători cu trenul de la Iași la Suceava este în funcție de preferințele și programul personal. Este recomandat să verificați orarul trenurilor pentru a alege cel mai convenabil moment de plecare.

Cât durează călătoria cu trenul de la Iași la Suceava?

Călătoria cu trenul de la Iași la Suceava durează în medie aproximativ 4 ore, în funcție de tipul de tren și de condițiile meteo.

Care este cel mai rapid tren de la Iași la Suceava?

Cel mai rapid tren de la Iași la Suceava este trenul InterRegio, care face călătoria în aproximativ 3 ore și 30 de minute.

Cât costă un bilet de tren de la Iași la Suceava?

Prețurile biletelor de tren de la Iași la Suceava variază în funcție de tipul de tren și de clasa în care alegi să călătorești. De obicei, prețul unui bilet de la Iași la Suceava pleacă de la aproximativ 30 de lei și poate ajunge până la 80 de lei pentru un tren mai rapid și o clasă superioară.

Există reduceri sau promoții pentru biletele de tren de la Iași la Suceava?

Da, CFR Călători oferă diverse reduceri și promoții pentru biletele de tren de la Iași la Suceava. De exemplu, pentru studenți și elevi există reduceri de 50% la prețul unui bilet. De asemenea, există și promoții periodice, cum ar fi bilete la preț redus în anumite zile ale săptămânii sau reduceri de grup pentru călătorii în grup.

Mărturii

Ionescu Maria

Iasi Suceava CFR: Timpii de călătorie și prețurile pentru această rută sunt foarte utile pentru mine, deoarece călătoresc frecvent între cele două orașe. CFR oferă un serviciu excelent și trenurile sunt întotdeauna la timp. Prețurile biletelor sunt accesibile, ceea ce face călătoria mai convenabilă pentru mine. De asemenea, personalul este amabil și mereu gata să ajute. Îmi place că pot alege între mai multe opțiuni de tren, în funcție de nevoile mele. Această informație utilă mă ajută să-mi planific călătoriile mai bine și să economisesc timp și bani. Recomand cu încredere călătoriile cu CFR între Iași și Suceava.

Mihaiu Adriana

Articolul este foarte util și informativ pentru călătorii care doresc să ajungă din Iași în Suceava cu trenul. Am apreciat foarte mult faptul că a fost oferită informații precise despre timpul de călătorie și prețurile biletelor. De asemenea, am fost bucuroasă să aflu că există mai multe opțiuni de trenuri pe parcursul zilei, astfel încât să pot alege cel mai potrivit moment pentru călătorie. De asemenea, am găsit utilă informația despre platformele de plecare și sosire, astfel încât să mă pot orienta mai ușor în gara din Iași. Este întotdeauna important să ai toate aceste detalii înainte de a pleca la drum, iar acest articol mi-a oferit exact ceea ce aveam nevoie. Sunt foarte bucuroasă că am găsit acest articol și cu siguranță îl voi recomanda și altor persoane care doresc să călătorească pe această rută.

  Superga Torino: cea mai buna selectie de incaltaminte sportiva

Dragomir Elena

Articolul este foarte util și oferă informații esențiale despre călătoriile cu trenul între Iași și Suceava. M-am bucurat să aflu că durata călătoriei este în jur de 2 ore și că există mai multe opriri intermediare în orașe importante. Prețurile biletelor sunt accesibile și flexibile, în funcție de categoria trenului și de clasă. De asemenea, am apreciat faptul că articolul a menționat posibilitatea de a achiziționa bilete online sau de a utiliza aplicații mobile pentru a verifica orarul și disponibilitatea locurilor în timp real. Aceste informații sunt foarte utile și îmi vor permite să îmi planific călătoria într-un mod flexibil și convenabil. Deși am călătorit deja de câteva ori cu trenul între Iași și Suceava, acest articol mi-a oferit informații noi și detaliate despre ruta și serviciile oferite. Recomand acest articol tuturor celor care doresc să călătorească între cele două orașe cu trenul.

Andrei Popescu

Articolul este foarte interesant și util, mai ales pentru cei care călătoresc des cu trenul între Iași și Suceava, precum mine. Am apreciat informațiile despre timpii de călătorie și frecvența trenurilor, deoarece acestea sunt aspecte importante de luat în considerare atunci când planifici o călătorie. De asemenea, prețurile biletelor sunt prezentate într-un mod clar și precis, ceea ce este foarte util pentru a putea estima costurile călătoriei. Articolul mi-a oferit și câteva informații utile despre stațiile de tren de plecare și sosire, precum și despre facilitățile disponibile în trenuri. În concluzie, consider că acest articol este foarte util și îl recomand tuturor celor care doresc să călătorească cu trenul între Iași și Suceava.

Gabriel Dumitru

Articolul este foarte util pentru călătorii între Iași și Suceava. Informațiile despre timpi de călătorie și prețuri sunt foarte precise și ușor de înțeles. Personal am călătorit cu CFR între cele două orașe și am fost foarte mulțumit de serviciile oferite. Trenurile sunt confortabile și personalul este amabil și profesionist. De asemenea, este util să știu că există mai multe opțiuni de călătorie, inclusiv trenurile accelerate care reduc timpul de călătorie. Prețurile biletelor sunt rezonabile, oferind o alternativă convenabilă la alte mijloace de transport. Recomand cu încredere CFR pentru călătorii între Iași și Suceava!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top