Hyundai Cluj: tot ce trebuie să știți despre dealerul autorizat Hyundai din Cluj-Napoca

Hyundai Cluj: Modele, Păreri și Informații Utile

Вопрос-ответ:

Care este adresa dealerului autorizat Hyundai din Cluj-Napoca?

Adresa dealerului autorizat Hyundai din Cluj-Napoca este Strada Liviu Rebreanu nr. 18.

Ce produse se găsesc la dealerul autorizat Hyundai din Cluj-Napoca?

La dealerul autorizat Hyundai din Cluj-Napoca găsiți o gamă largă de mașini Hyundai, piese de schimb și accesorii originale Hyundai, precum și servicii de service și întreținere auto.

Care sunt orele de lucru ale dealerului autorizat Hyundai din Cluj-Napoca?

Orele de lucru ale dealerului autorizat Hyundai din Cluj-Napoca sunt de luni până vineri, între orele 09:00 și 18:00, și sâmbăta, între orele 09:00 și 14:00.

Este posibil să fac o programare pentru service online?

Da, dealerul autorizat Hyundai din Cluj-Napoca oferă posibilitatea de a face o programare pentru service online prin intermediul site-ului oficial al dealerului.

Ce tipuri de servicii oferă dealerul autorizat Hyundai din Cluj-Napoca?

Dealerul autorizat Hyundai din Cluj-Napoca oferă o gamă completă de servicii, inclusiv revizii și întreținere auto, diagnoză computerizată, reparații mecanice și electrice, montaj și echilibrare anvelope, etc.

Au mașinile Hyundai din Cluj-Napoca garanție?

Da, toate mașinile Hyundai din Cluj-Napoca beneficiază de garanție, în conformitate cu termenii și condițiile specificate de producător.

Care sunt modalitățile de plată acceptate la dealerul autorizat Hyundai din Cluj-Napoca?

La dealerul autorizat Hyundai din Cluj-Napoca se acceptă mai multe modalități de plată, inclusiv numerar, card bancar și transfer bancar.

Este posibil să fac un test drive la dealerul autorizat Hyundai din Cluj-Napoca?

Da, dealerul autorizat Hyundai din Cluj-Napoca oferă posibilitatea de a face un test drive cu mașinile disponibile în showroom.

  Casino Dealer | Câtigă la jocurile de noroc cu un dealer profesionist

Ce modele de mașini Hyundai sunt disponibile la dealerul autorizat Hyundai din Cluj-Napoca?

La dealerul autorizat Hyundai din Cluj-Napoca veți găsi o gamă completă de modele Hyundai, inclusiv Hyundai i10, Hyundai i20, Hyundai i30, Hyundai Tucson, Hyundai Santa Fe și multe altele.

Care sunt avantajele de a cumpăra o mașină de la Hyundai Cluj?

Cumpărarea unei mașini de la Hyundai Cluj vă oferă numeroase avantaje, inclusiv: garanție extinsă, service autorizat, piese de schimb originale, asistență rutieră 24/7 și consultanță specializată pentru a vă ajuta să alegeți mașina potrivită pentru nevoile dvs.

Este posibil să fac un test drive la Hyundai Cluj?

Da, la Hyundai Cluj puteți face un test drive cu orice model Hyundai disponibil în showroom. Programați-vă test drive-ul și veți putea experimenta personal performanța și confortul mașinii dorite.

Care sunt opțiunile de finanțare oferite de Hyundai Cluj?

Hyundai Cluj oferă diverse opțiuni de finanțare, inclusiv leasing și credit auto. Echipa noastră vă va ajuta să găsiți cea mai potrivită soluție pentru bugetul și necesitățile dvs.

Care sunt orele de lucru ale dealerului autorizat Hyundai din Cluj-Napoca?

Dealerul autorizat Hyundai din Cluj-Napoca este deschis de luni până vineri de la 9:00 la 18:00 și sâmbăta de la 9:00 la 14:00. Suntem închisi duminica.

Scroll to Top