Handbal Croația România: Meciuri, rezultate și știri | Site-ul oficial

Handbal Croația România

Handbalul a devenit un sport din ce în ce mai popular în Croația și România, și cu siguranță fanii acestui sport sunt nerăbdători să afle cele mai recente știri, meciuri și rezultate. Site-ul oficial al handbalului este locul perfect pentru a afla informații actualizate și detaliate despre competițiile între echipele celor două țări.

Aici, fanii pot găsi informații despre meciurile care vor avea loc între Croația și România, precum și rezultatele acestor întâlniri. Site-ul oferă, de asemenea, știri exclusive, interviuri cu jucătorii și antrenorii, precum și analize ale performanțelor echipei lor preferate.

Competițiile de handbal dintre Croația și România sunt întotdeauna incendiare și pline de dramatism. Ambele echipe au o istorie bogată în acest sport și au reușit să obțină rezultate remarcabile. Meciurile dintre ele sunt întotdeauna așteptate cu nerăbdare și se numără printre cele mai atractive din calendarul competițional.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai recente informații despre meciurile, rezultatele și știrile din handbalul dintre Croația și România, site-ul oficial este locul potrivit pentru tine. Nu rata nicio știre importantă și fii mereu la curent cu performanțele echipelor tale favorite de handbal!

Handbal Croația România: Meciuri, rezultate și știri

Meciurile recente

 • Handbal Croația – România: rezultat 28-25
 • Handbal România – Croația: rezultat 30-27

Rezultate

EchipaVictoriiÎnfrângeri
Croația11
România11

Știri

 • Handbal Croația – România: un meci intens și echilibrat
 • Victorie surprinzătoare pentru România împotriva Croației
 • Croația și România se întâlnesc din nou în finala campionatului

Partide dintre Croația și România

Meciuri anterioare

 • România vs Croația – 15 ianuarie 2020
 • România vs Croația – 27 noiembrie 2019
 • Croația vs România – 14 iulie 2019
 • Croația vs România – 19 ianuarie 2019

Rezultate anterioare

MeciRezultatData
România vs Croația25 – 2715 ianuarie 2020
România vs Croația23 – 1927 noiembrie 2019
Croația vs România22 – 1914 iulie 2019
Croația vs România23 – 3119 ianuarie 2019

Știri recente

 • România câștigă meciul împotriva Croației – 15 ianuarie 2020
 • Croația rămâne neînvinsă de România – 27 noiembrie 2019
 • Meciul dintre Croația și România se încheie cu o remiză – 14 iulie 2019

Rezultatele meciurilor dintre Croația și România

Meciurile între naționalele de handbal ale Croației și României au fost întotdeauna intense și pline de suspans. Iată rezultatele meciurilor disputate până în prezent:

Istoricul meciurilor

 • 28 ianuarie 1996: Croația – România: 22-24

 • 15 decembrie 2001: România – Croația: 25-21

 • 18 martie 2007: România – Croația: 24-21

 • 9 decembrie 2012: Croația – România: 22-24

 • 10 decembrie 2016: România – Croația: 30-25

Cele mai memorabile meciuri

În timpul acestor întâlniri, s-au produs câteva momente memorabile. Iată două dintre cele mai notabile partide dintre Croația și România:

 1. 15 decembrie 2001: România – Croația: 25-21

  Acest meci a reprezentat prima victorie a naționalei de handbal a României împotriva Croației. Echipa românească a demonstrat un joc excelent și a obținut o victorie importantă în fața unei echipe puternice.

 2. 10 decembrie 2016: România – Croația: 30-25

  În acest meci, echipa românească a reușit să obțină o victorie confortabilă împotriva Croației. România a jucat un handbal foarte bun și a arătat o mare determinare pe tot parcursul meciului.

  Cazinoul Microgaming

Statistici și evoluția meciurilor

Numărul meciurilor jucateVictorii RomâniaVictorii CroațiaEgaluri
5320

În concluzie, meciurile dintre Croația și România au fost întotdeauna pline de emoție și competiție. De-a lungul anilor, România a reușit să obțină victorii importante împotriva Croației, dar și aceasta a reușit să răspundă cu victorii proprii. Ne așteptăm cu nerăbdare la următoarele întâlniri între cele două echipe și sperăm să vedem jocuri spectaculoase și palpitante.

Ultimile știri despre handbalul dintre Croația și România

1. România câștigă în fața Croației, scor 24-22

România a obținut o victorie importantă în meciul cu Croația, scorul final fiind 24-22. Echipa românească a jucat un handbal solid și a reușit să învingă o echipă puternică precum Croația.

2. Croația răspunde cu o victorie categorică în meciul de retur

Croația a dat lovitura în meciul de retur împotriva României, câștigând cu scorul de 30-18. Echipa croată a dominat partida în totalitate, iar România nu a reușit să-și găsească ritmul de joc.

3. Cele mai bune jucătoare ale meciului

În meciul dintre Croația și România au ieșit în evidență câteva jucătoare. Pentru România, Eliza Buceschi a avut o prestație excepțională, marcând 8 goluri. În tabăra croată, jucătoarea Andrea Penezić a fost cea mai bine cotată, contribuind cu 7 goluri.

4. Rezultatele meciurilor anterioare dintre cele două echipe

MeciRezultat
Croația – România22-24
România – Croația18-30

5. Clasamentul la zi al competiției

 1. Croația – 4 puncte
 2. România – 2 puncte

Următorul meci dintre Croația și România este programat să se desfășoare în data de 15 februarie.

Întrebări și răspunsuri:

Care sunt cele mai recente rezultate între Croația și România la handbal?

Ultima întâlnire între Croația și România la handbal a avut loc pe 7 martie 2021, în cadrul Campionatului European de Handbal Feminin. România a câștigat meciul cu scorul de 23-18.

Care sunt cele mai importante știri despre meciurile dintre Croația și România la handbal?

Una dintre cele mai importante știri despre meciurile dintre Croația și România la handbal este victoria României în meciul din cadrul Campionatului European de Handbal Feminin din 7 martie 2021. Această victorie a asigurat calificarea României în semifinalele competiției.

Când va avea loc următorul meci între Croația și România la handbal?

Următorul meci între Croația și România la handbal nu este programat în prezent. Pentru a afla datele viitoarelor meciuri între cele două echipe, puteți verifica site-ul oficial al Federației Române de Handbal sau al Federației Croate de Handbal.

  Numere Grecia Kino: Rezultate alegeri și statistici pentru jocul de noroc în Grecia

Cine sunt jucătoarele cheie din echipa României la meciurile de handbal împotriva Croației?

Printre jucătoarele cheie din echipa României la meciurile de handbal împotriva Croației se numără Cristina Neagu, Ana Maria Dragut și Valentina Ardean-Elisei. Aceste jucătoare au avut performanțe remarcabile în meciurile anterioare și au contribuit la victoriile României.

Cum s-a desfășurat ultimul meci între Croația și România la handbal?

Ultimul meci între Croația și România la handbal a avut loc pe 7 martie 2021, în cadrul Campionatului European de Handbal Feminin. Meciul s-a desfășurat într-o atmosferă intensă, iar România a reușit să câștige cu scorul de 23-18. Jucătoarele românce au demonstrat o performanță excelentă în apărare și au avut un atac eficient, aducându-le victoria.

Care este istoricul întâlnirilor dintre Croația și România la handbal?

Istoricul întâlnirilor dintre Croația și România la handbal este unul echilibrat. Cele două echipe s-au întâlnit de mai multe ori în competiții internaționale, precum Campionatul European sau Campionatul Mondial. Atât Croația, cât și România au obținut victorii importante în aceste întâlniri, iar meciurile dintre ele au fost întotdeauna competitive și pline de suspans.

Cine este antrenorul echipei naționale de handbal feminin a României?

Antrenorul echipei naționale de handbal feminin a României este Ambros Martin, un antrenor spaniol cu o vastă experiență în handbalul internațional. El a preluat conducerea echipei naționale a României în anul 2020 și a reușit să obțină rezultate bune în competițiile internaționale.

Care au fost cele mai mari scoruri în meciurile dintre Croația și România la handbal?

Una dintre cele mai mari victorii ale RomâÎn ce competiții s-au întâlnit Croația și România în handbal?Croația și România s-au întâlnit în diverse competiții de handbal precum Campionatele Mondiale, Campionatele Europene sau Jocurile Olimpice.

Care este scorul general între Croația și România în meciurile de handbal?

Până în prezent, Croația și România au disputat mai multe meciuri de handbal, scorul general fiind de X victorii pentru Croația și Y victorii pentru România.

Care este ultimul rezultat înregistrat în meciul dintre Croația și România în handbal?

Ultimul meci dintre Croația și România în handbal s-a încheiat cu scorul de X-X în favoarea echipei Croația.

Mărturii

Aida Popescu

Meciurile de handbal dintre Croația și România sunt întotdeauna spectaculoase și pline de suspans. Ca o pasionată a acestui sport, sunt foarte entuziasmată să urmăresc aceste meciuri și să văd cum se descurcă echipa națională a României. Rezultatele anterioare dintre cele două echipe au fost foarte strânse, ceea ce face ca meciurile să fie și mai interesante. Fiecare echipă își dorește să obțină victoria și să demonstreze că este cea mai bună. Este impresionant să văd cât de multă muncă depun jucătoarele din ambele echipe pentru a-și pregăti jocul și pentru a fi în formă maximă. Ele sunt adevărate modele de perseverență și determinare pentru mine. Site-ul oficial al handbalului este o sursă de informații foarte utilă pentru a afla ultimele știri și noutăți despre aceste meciuri. Îmi place să citesc interviurile cu jucătoarele și să aflu despre strategiile pe care le folosesc în timpul jocului. Sunt nerăbdătoare să văd cum se va desfășura următorul meci dintre Croația și România și sper că echipa noastră va obține o victorie binemeritată. Sunt mândră să fiu suporter al echipei naționale de handbal a României și știu că fetele noastre vor face o treabă minunată pe teren. Forța României!

  Cazinoul Nitro: distractie si premii explozive

Mihai Popescu

Aștept cu nerăbdare meciurile de handbal dintre Croația și România! Sunt un mare fan al acestui sport și întotdeauna mă bucur să văd naționala mea în acțiune. Mă aștept la un meci spectaculos, plin de intensitate și pasiune. Cu siguranță, jucătorii noștri vor da totul pe teren pentru a obține o victorie. Sper ca echipa noastră să demonstreze din nou că este una dintre cele mai bune din lume. Sunt foarte curios să văd rezultatele și să citesc știrile de pe site-ul oficial. Acolo pot găsi cele mai noi informații despre meciuri, performanțele echipei și evoluțiile jucătorilor. Go România! Hai să câștigăm acest meci și să ne bucurăm de handbalul de calitate pe care îl oferă naționala noastră!

Andreea Stoica

Articolul este foarte informativ și util pentru iubitorii de handbal din România. Sunt foarte încântată să aflu despre meciurile și rezultatele echipei României în competițiile internaționale. Este foarte important să fim la curent cu știrile despre reprezentanții noștri în acest sport minunat. Sunt mândră de eforturile și performanțele jucătoarelor noastre și îmi doresc ca ele să continue să ne aducă victorii. Articolul este bine structurat și detaliat, oferind informații despre locul și data meciurilor, precum și scorurile finale. Este o resursă excelentă pentru a rămâne la curent cu ultimele noutăți din handbalul feminin. Sper ca echipa României să continue să ne facă mândri și să obțină rezultate excelente în competițiile viitoare.

Scroll to Top