Furtuna Timișoara: Dimensiunile și consecințele

Furtuna în Timișoara

Вопрос-ответ:

Care sunt dimensiunile cărții?

Cartea “Furtuna Timișoara: Dimensiunile și consecințele” are dimensiunile standard pentru o carte de buzunar, având aproximativ 13 x 20 cm.

Este cartea disponibilă în format electronic?

Da, cartea “Furtuna Timișoara: Dimensiunile și consecințele” este disponibilă și în format electronic, în variantele ePub și PDF.

Care este conținutul cărții?

Cartea “Furtuna Timișoara: Dimensiunile și consecințele” prezintă o analiză detaliată a evenimentelor din decembrie 1989 din Timișoara, concentrându-se atât pe dimensiunile acestor evenimente, cât și pe consecințele lor asupra societății românești.

Cine este autorul cărții?

Autorul cărții “Furtuna Timișoara: Dimensiunile și consecințele” este un istoric cunoscut, care și-a dedicat o mare parte din cariera sa studierii evenimentelor din decembrie 1989. Numele autorului nu este menționat în descrierea cărții.

Este această carte o lucrare științifică?

Da, cartea “Furtuna Timișoara: Dimensiunile și consecințele” poate fi considerată o lucrare științifică, deoarece se bazează pe cercetări și surse documentare solide.

Care este prețul cărții?

Prețul cărții “Furtuna Timișoara: Dimensiunile și consecințele” poate varia în funcție de ediție și de locul de achiziție. În general, prețul se situează în jurul valorii de 50-100 de lei.

Este cartea disponibilă în limba engleză?

Nu, cartea “Furtuna Timișoara: Dimensiunile și consecințele” este disponibilă doar în limba română, deoarece se concentrează pe evenimente din România.

Care este publicul țintă al cărții?

Cartea “Furtuna Timișoara: Dimensiunile și consecințele” este destinată în primul rând celor interesați de istoria recentă a României și de evenimentele din decembrie 1989. Ea poate fi de asemenea utilă pentru studenți și cercetători în domeniul istoriei și științelor politice.

Care sunt dimensiunile furtunii Timișoara?

Furtuna Timișoara a avut dimensiuni impresionante, cu vânturi puternice de până la 100 de kilometri pe oră și ploi torențiale care au durat câteva ore.

Ce consecințe a avut furtuna Timișoara?

Furtuna Timișoara a cauzat pagube semnificative, cu copaci căzuți, acoperișuri smulse și mașini avariate. De asemenea, mai multe străzi au fost inundate și unele locuințe au fost afectate de inundații.

De cât timp s-a simțit furtuna Timișoara?

Furtuna Timișoara a durat câteva ore, cu vânturi puternice și ploi torențiale care au început în jurul prânzului și s-au încheiat spre seară.

Ce măsuri de precauție s-au luat înainte de furtuna Timișoara?

Autoritățile locale au emis avertismente meteorologice și au luat măsuri pentru a pregăti orașul înaintea furtunii. Au fost închise temporar anumite străzi și parcuri, iar oamenilor li s-a recomandat să rămână în interior și să evite deplasările neesențiale.

Scroll to Top