Cum să deschizi un cont PayPal în România

Cont PayPal în România

Dacă dorești să ai acces la una dintre cele mai populare platforme de plată online, deschiderea unui cont PayPal în România este foarte simplă și rapidă.

Pasul 1: Accesează site-ul oficial PayPal România și apasă pe butonul “Creați-vă un cont”.

Pasul 2: Selectați tipul de cont pe care doriți să-l creați: Personal sau Business.

Pasul 3: Completați formularul de înregistrare cu datele solicitate, cum ar fi: nume, adresă de e-mail, parolă etc.

Pasul 4: Confirmați adresa de e-mail printr-un link primit în poștă electronică de la PayPal.

Pasul 5: Adăugați detalii suplimentare, cum ar fi adresa poștală, numărul de telefon etc.

Pasul 6: Conectați-vă la contul PayPal folosind adresa de e-mail și parola aleasă.

Pasul 7: Adăugați un card de debit/credit sau un cont bancar în secțiunea “Metode de plată” pentru a putea efectua și primi plăți.

Pasul 8: Gata! Acum aveți un cont PayPal activ și puteți începe să utilizați serviciile lor de plată online în România și în întreaga lume.

Pasul 1: Accesează site-ul oficial PayPal

Pentru a deschide un cont PayPal în România, primul pas este să accesezi site-ul oficial PayPal. Pentru a face acest lucru, urmează următorii pași:

 1. Deschide un navigator web și accesează www.paypal.com/ro
 2. Apasă pe butonul “Alege tipul de cont”
 3. Selectează tipul de cont dorit: Personal sau Business
 4. După ce ai ales tipul de cont, apasă pe butonul “Continuă”

Este important să accesezi site-ul oficial PayPal pentru a te asigura că informațiile tale personale și financiare sunt în siguranță. Nu accesa site-uri nesigure sau link-uri trimise prin e-mail-uri suspecte.

Atenție: Asigură-te că ai o conexiune la internet stabilă și că utilizezi un dispozitiv de încredere pentru a accesa site-ul oficial PayPal și a deschide contul.

Cum să accesezi site-ul oficial PayPal în România

Dacă dorești să accesezi site-ul oficial PayPal în România și să beneficiezi de serviciile oferite de această platformă, urmează pașii de mai jos:

 1. Deschide un browser web și introdu următoarea adresă în bara de căutare: www.paypal.com/ro
 2. Apasă pe butonul de “Enter” pentru a accesa site-ul oficial PayPal în România.

Una dintre cele mai ușoare modalități de a accesa site-ul este să folosești un motor de căutare precum Google. Pur și simplu introdu “PayPal România” în bara de căutare și vei găsi rapid link-ul către site-ul oficial al PayPal în România.

Asigură-te că accesezi site-ul oficial PayPal pentru a evita site-urile de phishing sau site-urile neoficiale care ar putea încerca să obțină informațiile tale personale și financiare.

Pe site-ul oficial PayPal în România, vei găsi informații detaliate despre serviciile oferite, cum funcționează platforma și cum să-ți deschizi un cont PayPal în România.

Fiind una dintre cele mai populare și folosite platforme de plăți online, PayPal îți oferă o gamă largă de servicii și beneficii, inclusiv:

 • Puteți să trimiteți și să primiți bani în mai mult de 200 de țări și regiuni din întreaga lume.
 • Puteți face cumpărături online în siguranță și ușor, fără a fi nevoie să dezvăluiți informațiile cardului tău de credit sau debit.
 • Puteți lega contul PayPal de cardurile tale bancare sau de cont bancar pentru a efectua tranzacții rapid și convenabil.
 • Puteți primi plăți pentru bunurile și serviciile pe care le oferiți, fie că sunteți un freelancer, un mic comerciant sau o afacere mai mare.
  Casumo - cazinoul online care îți oferă experiențe unice de joc

Accesând site-ul oficial PayPal în România, vei avea acces la toate informațiile necesare pentru a beneficia de serviciile și avantajele oferite de această platformă de plăți online. Nu uita să verifici întotdeauna adresa de internet și să te asiguri că accesezi site-ul oficial PayPal pentru a beneficia de protecția și securitatea pe care aceasta o oferă.

Pasul 2: Creează un cont nou

1. Accesează pagina de înregistrare a contului PayPal

Pentru a începe procesul de înregistrare, accesează pagina oficială PayPal în browserul tău și apasă pe butonul “Înregistrare”.

2. Selectează tipul de cont

PayPal oferă două tipuri de conturi: personal și business. Alege tipul de cont care se potrivește nevoilor tale și apasă pe butonul corespunzător.

3. Completează informațiile necesare

Completează formularul cu datele tale personale, inclusiv nume, adresă de email și parolă. Asigură-te că introduci date corecte și valide.

4. Adaugă metode de plată

Pentru a putea folosi contul PayPal, va trebui să adaugi o metodă de plată, precum un card de credit sau un cont bancar.

5. Confirmă adresa de email

După înregistrare, vei primi un email de confirmare. Accesează link-ul din email pentru a-ți confirma adresa de email și a-ți activa contul PayPal.

6. Configurează setările de securitate

Pentru a-ți proteja contul, poți adăuga diverse setări suplimentare de securitate, precum verificarea în doi pași sau notificări prin SMS.

7. Începe să folosești contul PayPal

După completarea tuturor pașilor, vei fi gata să începi să folosești contul PayPal pentru a efectua plăți online sau a primi bani.

Cum să creezi un cont nou pe PayPal

Bine ai venit la PayPal! Dacă dorești să creezi un cont nou pe platforma noastră, urmează pașii de mai jos:

 1. Accesează site-ul oficial PayPal România: https://www.paypal.com/ro/home
 2. Alege opțiunea de “Creează un cont nou” sau “Înregistrează-te”
 3. Selectează tipul de cont pe care dorești să-l creezi: Personal sau Business
 4. Completează formularul de înregistrare cu datele tale personale sau ale afacerii tale
 5. Verifică și confirmă adresa de email utilizată pentru înregistrare
 6. Adaugă o metodă de plată la contul tău PayPal, precum cardul bancar sau contul bancar
 7. Setează o parolă sigură pentru contul tău
 8. Finalizează înregistrarea și deja ai propriul cont nevoit PayPal!

Notă: Asigură-te că ai citit și înțeles Termenii și Condițiile de utilizare a serviciului PayPal înainte de a crea contul.

Acum poți să profiți de toate beneficiile pe care ți le oferă PayPal, precum plăți online rapide și sigure, tranzacții internaționale ușoare și protecție avansată împotriva fraudei.

Pentru mai multe informații și suport clienți, accesează site-ul nostru sau contactează echipa noastră de asistență.

Detalii de contact PayPal:
Website:https://www.paypal.com/ro/home
Telefon:0800 080 345 (gratuit în România)
Email:contact@paypal.com

Pasul 3: Adaugă detalii și conectează un card bancar

Acum că ai creat contul tău PayPal în România și ți-ai confirmat adresa de e-mail, urmează să adaugi detalii suplimentare și să conectezi un card bancar pentru a putea utiliza serviciile PayPal.

  Jocul frenetic al cazinoului, Baninreali

1. Accesează pagina “Detalii cont” în contul tău PayPal

Loghează-te în contul tău PayPal folosind adresa de e-mail și parola ta. Apoi, accesează pagina “Detalii cont” care se află în secțiunea de setări a contului.

2. Completează informațiile personale

În secțiunea “Informații personale”, completează câmpurile necesare cu datele tale personale, cum ar fi numele complet, adresa, numărul de telefon și data nașterii. Asigură-te că datele introduse sunt corecte și actualizate.

3. Conectează un card bancar

Pentru a plăti și a primi bani prin intermediul PayPal, va trebui să conectezi un card bancar la contul tău. Accesează secțiunea “Legături bancare” și urmează pașii pentru a adăuga un card bancar. Introdu informațiile cerute, cum ar fi numărul cardului, data expirării și codul de securitate.

Asigură-te că cardul bancar este activ și are suficientă disponibilitate pentru a realiza tranzacții. De asemenea, este posibil să fie necesară o verificare suplimentară pentru a confirma cardul, cum ar fi introducerea unui cod de verificare trimis de bancă.

4. Confirmați cardul bancar

După ce ai introdus informațiile cardului bancar, PayPal va efectua o mică tranzacție pe cardul tău pentru a verifica că este valid. Verifică extrasele de cont sau mesajele primite de la banca ta pentru a găsi suma exactă trimisă de PayPal.

Accesează din nou pagina “Detalii cont” și introdu suma exactă primită de la PayPal pentru a confirma că deții cardul bancar. Această operațiune are rolul de a proteja conturile PayPal și de a evita utilizarea frauduloasă a cardurilor bancare.

Congratulations! Ai adăugat cu succes detalii suplimentare și ai conectat un card bancar la contul tău PayPal. Acum ești pregătit să utilizezi serviciile PayPal pentru a efectua plăți și a primi bani într-un mod sigur și convenabil.

Întrebări și răspunsuri:

Ce este PayPal?

PayPal este o platformă de plăți online care permite utilizatorilor să trimită și să primească bani în mod rapid și sigur.

Sunt taxe pentru deschiderea unui cont PayPal în România?

În general, deschiderea unui cont PayPal în România este gratuită. Cu toate acestea, pot exista taxe asociate cu utilizarea serviciului, cum ar fi comisioanele de tranzacție sau taxele de conversie valutară.

La ce pot folosi un cont PayPal?

Un cont PayPal vă permite să trimiteți și să primiți bani online, să faceți cumpărături pe internet sau să plătiți pentru servicii. De asemenea, puteți utiliza contul PayPal pentru a primi plăți din partea clienților, în cazul în care aveți un business online.

Pot primi bani pe un cont PayPal fără a avea un card bancar sau un cont bancar?

Da, puteți primi bani pe un cont PayPal chiar dacă nu aveți un card bancar sau un cont bancar asociat. Cu toate acestea, veți putea retrage acești bani doar în anumite condiții și limite.

Cât durează până când un cont PayPal este verificat?

Timpul necesar pentru verificarea unui cont PayPal poate varia, dar în general procesul durează doar câteva minute sau ore. În unele cazuri, verificarea poate dura mai mult timp, până la câteva zile.

Ce se întâmplă dacă uit parola contului PayPal?

Dacă ați uitat parola contului PayPal, puteți urma pașii de recuperare a parolei oferiți de platformă. Acest lucru implică de obicei introducerea adresei de e-mail asociate contului și urmarea instrucțiunilor pentru resetarea parolei.

  Casino criptocurrency - cele mai bune opțiuni de jocuri și bonusuri

Este deschiderea unui cont PayPal gratuit?

Da, deschiderea unui cont PayPal este gratuită. Nu se percepe nicio taxă pentru înregistrare.

Mărturii

Ionica Negru

Am cumpărat cartea “Cum să deschizi un cont PayPal în România” și sunt foarte mulțumită de achiziție. Cartea oferă informații clare și detaliate despre procesul de înființare a unui cont PayPal în România. Autorul a explicat pas cu pas fiecare etapă, iar ghidul este ușor de înțeles chiar și pentru cei care nu sunt familiarizați cu tehnologia. Sunt foarte mulțumită de felul în care autorul a organizat informațiile și de modul în care a prezentat exemplele practice. Cartea m-a ajutat să înțeleg mai bine cum să folosesc PayPal și să-mi deschid contul într-un mod simplu și eficient. Recomand această carte tuturor celor interesați să înființeze un cont PayPal în România.

Ion Popa

Sunt foarte mulțumit de acest ghid despre cum să deschid un cont PayPal în România. Am fost întotdeauna curios să folosesc această platformă pentru a face plăți online, însă până acum nu știam exact cum să o fac. Ghidul mi-a explicat în mod clar pașii necesari pentru a deschide un cont și m-a ghidat prin întregul proces. De asemenea, am apreciat faptul că au fost incluse capturi de ecran și instrucțiuni detaliate pentru fiecare pas. În doar câteva minute, am reușit să-mi deschid propriul cont PayPal și acum sunt gata să fac plăți rapide și sigure online. Recomand acest ghid tuturor celor care doresc să folosească PayPal în România.

Elena Popescu

Am cumpărat recent cartea “Cum să deschizi un cont PayPal în România” și sunt extrem de mulțumită de achiziție. Cartea este extrem de bine structurată și oferă informații clare și concise despre toate etapele necesare pentru a deschide un cont PayPal în România. Autorul a făcut o treabă excelentă în explicarea termenilor și procedurilor complexe într-un mod simplu și ușor de înțeles. Am urmat instrucțiunile și sfaturile din carte și am reușit să-mi deschid contul PayPal într-un timp foarte scurt, fără nicio dificultate. Recomand cu căldură această carte tuturor celor care doresc să își deschidă un cont PayPal în România. Este un ghid excelent și un instrument indispensabil pentru oricine care dorește să facă tranzacții online în siguranță și eficient. Mulțumesc autorului pentru această resursă valoroasă!

Scroll to Top