Cum să creezi un cont PayPal

Cum se creează un cont PayPal

PayPal este una dintre cele mai populare și sigure platforme de plată online. Este folosită în întreaga lume pentru a efectua plăți, transferuri de bani și pentru a primi bani. Dacă dorești să beneficiezi de toate aceste avantaje, poți să-ți creezi un cont PayPal în doar câteva minute.

Pentru a-ți crea un cont PayPal, urmează acești pași simpli:

 1. Accesează site-ul PayPal. Deschide browser-ul tău favorit și introdu adresa www.paypal.com în bara de căutare. Apasă pe Enter pentru a accesa site-ul oficial al PayPal.
 2. Alege tipul de cont. Pe pagina principală a site-ului PayPal, vei vedea două opțiuni: “Cont personal” și “Cont pentru afaceri”. Dacă dorești să folosești PayPal pentru activități personale, alege “Cont personal”. Dacă dorești să folosești PayPal pentru afacerea ta, alege “Cont pentru afaceri”.
 3. Completează formularul de înregistrare. Pe următoarea pagină, vei fi întrebat să completezi câteva informații personale, cum ar fi numele, adresa de e-mail și parola. Asigură-te că introduci aceste informații corect și că ai o parolă puternică pentru a proteja contul tău.
 4. Conectează-te la contul tău PayPal. După ce ai completat formularul de înregistrare, te vei conecta automat la contul tău PayPal. Acum poți adăuga o metodă de plată, cum ar fi un card de credit sau de debit, pentru a putea efectua plăți și transferuri de bani.
 5. Verifică contul tău. Pentru a putea efectua tranzacții mai mari și pentru a-ți proteja contul, este recomandat să-ți verifici contul PayPal. Acest lucru poate fi realizat prin adăugarea unui număr de telefon și prin confirmarea adresei tale de e-mail.

Acum ești gata să folosești contul tău PayPal. Poți să efectuezi plăți online cu ușurință, să trimiți bani prietenilor și familiei sau să primești bani pentru bunurile și serviciile pe care le vinzi. Asigură-te că protejezi contul tău și că nu dezvălui informațiile de conectare nimănui.

În concluzie, crearea unui cont PayPal este un proces simplu și rapid. Urmează pașii de mai sus și vei putea beneficia de toate avantajele platformei PayPal.

Deschide pagina de înregistrare

Pentru a crea un cont PayPal, trebuie să deschizi pagina de înregistrare a platformei.

Poți accesa pagina de înregistrare direct sau prin intermediul site-ului oficial PayPal. Iată pașii de urmat:

 1. Deschide browserul tău și accesează site-ul www.paypal.com.
 2. În colțul din dreapta sus al paginii, vei vedea un buton numit “Contul meu”. Dă click pe acesta.
 3. În fereastra care apare, vei vedea opțiunea “Deschide cont”. Dă click pe aceasta.
 4. Vei fi redirecționat către pagina de înregistrare a PayPal.
  Cum să pariezi pe fotbal și să câștigi

Alternativ, poți accesa pagina de înregistrare direct prin următorul link: https://www.paypal.com/ro/webapps/mpp/account-selection.

Pe pagina de înregistrare, vei putea alege tipul de cont PayPal pe care dorești să-l creezi și vei fi ghidat prin procesul de înregistrare, inclusiv completarea informațiilor personale și a datelor cardului bancar sau al contului bancar asociat contului tău PayPal.

Completează informațiile tale personale

Pentru a-ți crea contul PayPal, trebuie să completezi informațiile tale personale. Aceste informații sunt necesare pentru a-ți putea identifica și verifica identitatea în mod corect.

Înainte de a începe procesul de înregistrare, asigură-te că ai următoarele informații la îndemână:

 • Numele tău complet
 • Adresa ta poștală
 • Numărul de telefon
 • Adresa de email

În timpul procesului de înregistrare, vei fi solicitat să completezi toate aceste informații. Asigură-te că le completezi cu atenție și că toate detaliile sunt corecte.

De asemenea, va trebui să alegi o Parolă pentru contul tău PayPal. Asigură-te că alegi o parolă puternică, care să includă litere majuscule și minuscule, cifre și simboluri. Este important să îți amintești această parolă și să o păstrezi în siguranță.

Deoarece PayPal este un serviciu financiar, este important să furnizezi doar informații personale și de contact corecte și veridice. Aceste informații vor fi utilizate pentru a-ți verifica identitatea și adresa și pentru a menține securitatea contului tău PayPal.

Asigură-te că toate informațiile furnizate sunt corecte și că ai acces la adresa de email și numărul de telefon furnizate. Acestea vor fi utilizate pentru a te notifica în legătură cu tranzacțiile sau eventualele probleme cu contul tău PayPal.

Una dintre măsurile de securitate adiționale pe care PayPal le oferă este autentificarea în doi pași. Prin autentificarea în doi pași, vei putea adăuga un nivel suplimentar de securitate la contul tău PayPal. Veți primi un cod de securitate pe telefonul tău mobil sau pe adresa ta de email, în funcție de preferințele tale de notificare.

Asigură-te că completezi toate informațiile necesare la crearea contului tău PayPal. Aceasta va ajuta la protejarea contului tău și a banilor tăi și te va asigura că poți utiliza toate funcționalitățile oferite de PayPal.

  Aplicația Casimba Casino

Verifică adresa de email

Pentru a-ți crea un cont PayPal, trebuie să ai o adresă de email validă, deoarece aceasta va fi folosită pentru comunicarea dintre tine și PayPal.

Înainte de a începe, asigură-te că ai o adresă de email activă și că poți accesa mesajele primite pe această adresă.

Pentru a verifica adresa de email în timpul înregistrării, urmează acești pași:

 1. Accesează pagina de înregistrare a contului PayPal.
 2. Completează informațiile tale personale în câmpurile corespunzătoare.
 3. La secțiunea “Adresă de email”, introdu adresa ta de email validă.
 4. Apasă pe butonul “Verifică adresa de email” pentru a primi un mesaj de verificare pe adresa ta de email.
 5. Deschide mesajul de verificare primit de la PayPal și apasă pe link-ul de confirmare.
 6. Astfel, adresa ta de email va fi verificată și vei putea continua procesul de înregistrare a contului PayPal.

Este important să verifici adresa ta de email pentru a te asigura că vei primi toate informațiile și notificările importante de la PayPal.

Dacă întâmpini dificultăți în verificarea adresei de email sau nu primești mesajul de verificare, verifică folderul de spam sau de promoții în cazul în care mesajul a fost marcat greșit.

Dacă nu reușești să verifici adresa de email, contactează serviciul de asistență PayPal pentru a primi ajutor suplimentar.

Adaugă informațiile despre cardul tău

 • Pasul 1: Intră în contul tau PayPal și mergi la secțiunea “Portofel”.
 • Pasul 2: Apasă pe “Adaugă card” pentru a introduce informațiile despre cardul tău.
 • Pasul 3: Selectează tipul de card pe care dorești să îl adaugi: Visa, MasterCard, American Express sau Discover.
 • Pasul 4: Completează detaliile cardului tău: numărul cardului, data de expirare și codul de securitate (CVV).
 • Pasul 5: Verifică informațiile introduse și apasă pe butonul “Adaugă card” pentru a salva cardul în contul tău PayPal.
 • Pasul 6: Dacă dorți să adăugați mai multe carduri, repetați pașii de mai sus.

Recomandare: Asigură-te că introduci corect toate informațiile despre cardul tău pentru a evita erori sau probleme de plată în viitor.

După ce ai adăugat cardul în contul tău PayPal, vei putea să-l utilizezi pentru a efectua plăți sau transferuri de bani într-un mod sigur și convenabil.

Mărturii

Andrei Popescu

Articolul este foarte util și oferă o explicație clară și detaliată despre cum să creezi un cont PayPal. În calitate de cititor, am apreciat în special pașii simpli și ghidul vizual care au făcut totul mai ușor de înțeles. Am fost în căutarea unei modalități sigure și rapide de a face plăți online, iar PayPal a fost recomandat ca fiind una dintre cele mai bune opțiuni. Articolul mi-a oferit toate informațiile de care aveam nevoie pentru a crea contul meu. Am fost impresionat de cât de simplu a fost procesul și de cât de rapid am putut începe să fac tranzacții. În plus, articolul a explicat și beneficiile folosirii PayPal, inclusiv protecția cumpărătorului și tranzacțiile internaționale. Mi-a plăcut să aflu că PayPal poate fi folosit și pentru plăți comerciale și că există opțiunea de a conecta carduri de credit sau conturi bancare la contul meu. Articolul a răspuns la toate întrebările mele și mi-a dat încredere că pot avea un cont PayPal sigur și de încredere. În concluzie, recomand acest articol tuturor celor care doresc să creeze un cont PayPal și să înceapă să facă plăți online fără probleme.

  Programul meciurilor UEFA Champions League de azi

Ana Ionescu

Super! Articolul este foarte util și bine structurat. Sunt o femeie care dorește să folosească serviciile PayPal și acest ghid a fost exact ceea ce am avut nevoie pentru a crea un cont. Am apreciat că pas cu pas a fost explicat cum să te înregistrezi, să adaugi informațiile personale și să conectezi cardul bancar sau contul bancar. De asemenea, m-a impresionat faptul că au fost furnizate sfaturi de securitate și cum să protejezi contul împotriva fraudelor. Îmi place că PayPal oferă o modalitate sigură și ușoară de a plăti online și de a primi bani. Sunt nerăbdătoare să încep să folosesc serviciile lor și să trimit/recepționez bani fără griji! Recomand acest articol tuturor celor care doresc să își creeze un cont PayPal. Mulțumesc pentru informații!

Scroll to Top