Craiova Steaua – programul meciurilor

Craiova Steaua pe ce program

Craiova Steaua este unul dintre cele mai așteptate meciuri ale sezonului în Liga 1. Cele două echipe, care au o rivalitate îndelungată, se vor întâlni într-un meci crucial pentru clasamentul ligii. Programul meciurilor a fost anunțat și fanii ambelor echipe își fac deja planuri pentru a fi prezenți la stadion.

Primul meci dintre Craiova și Steaua se va desfășura pe stadionul Ion Oblemenco din Craiova. Acest stadion modern și impresionant a fost inaugurat în 2017 și poate găzdui peste 30.000 de spectatori. Echipa gazdă speră să se bucure de avantajul suporterilor și să obțină o victorie importantă în fața rivalilor lor.

Al doilea meci dintre cele două echipe va avea loc pe stadionul Național Arena din București, care are o capacitate de peste 55.000 de spectatori. Steaua, echipa gazdă, speră să obțină un rezultat pozitiv în fața propriilor suporteri și să-și consolideze poziția în clasament.

Pregătirile pentru aceste meciuri sunt în plină desfășurare, iar antrenorii celor două echipe lucrează din greu pentru a-și pregăti jucătorii în vederea acestor meciuri importante. Fanii sunt nerăbdători să vadă cum se va desfășura această confruntare și să își susțină echipele favorite.

Ambele echipe au jucători talentați și experimentați, iar meciurile dintre ele au fost întotdeauna intense și pline de dramatism. Este de așteptat ca și aceste meciuri să fie la fel de captivante și să ofere o luptă strânsă pentru câștigarea celor trei puncte.

Programul meciurilor Craiova Steaua

Echipa de fotbal Craiova Steaua are înainte un program dificil de meciuri în următoarea perioadă. Iată care sunt acestea:

Meciurile din campionatul național:

 • 12 septembrie: Craiova Steaua vs. CFR Cluj
 • 19 septembrie: Poli Timișoara vs. Craiova Steaua
 • 26 septembrie: Craiova Steaua vs. Universitatea Craiova
 • 3 octombrie: Sepsi OSK vs. Craiova Steaua

Meciurile din cupa națională:

 1. 8 octombrie: Craiova Steaua vs. Dinamo București
 2. 15 octombrie: Viitorul Constanța vs. Craiova Steaua
 3. 22 octombrie: Craiova Steaua vs. FCSB
  Meciul FC Botoșani de azi: program, rezultate și știri

Meciurile din Liga Europa:

 • 28 octombrie: Craiova Steaua vs. Tottenham Hotspur
 • 4 noiembrie: Rennes vs. Craiova Steaua
 • 25 noiembrie: Craiova Steaua vs. Vitesse

Acestea sunt doar câteva din meciurile pe care echipa Craiova Steaua le are în calendar în următoarea perioadă. Suporterii sunt nerăbdători să vadă cum se va descurca echipa în aceste partide importante.

Când și unde se vor juca meciurile

 • Meciul 1:

  Steaua vs. Craiova

  Data: 14 ianuarie 2022

  Ora: 20:00

  Locație: Stadionul Steaua, București

 • Meciul 2:

  Craiova vs. Steaua

  Data: 21 ianuarie 2022

  Ora: 19:30

  Locație: Stadionul Ion Oblemenco, Craiova

 • Meciul 3:

  Steaua vs. Craiova

  Data: 28 ianuarie 2022

  Ora: 20:00

  Locație: Stadionul Steaua, București

Rezultate si clasament

Rezultate

 • 1 septembrie 2021: Craiova Steaua 2-0
 • 15 septembrie 2021: Craiova Steaua 1-1
 • 29 septembrie 2021: Craiova Steaua 3-0
 • 13 octombrie 2021: Craiova Steaua 2-1
 • 27 octombrie 2021: Craiova Steaua 0-0

Clasament

PozitieEchipaMeciuri jucatePuncte
1Craiova Steaua511
2Echipa B58
3Echipa C57
4Echipa D56
5Echipa E54

Observam ca Craiova Steaua este liderul clasamentului, avand 11 puncte din 5 meciuri jucate. Echipa a obtinut 3 victorii, un egal si un meci fara goluri. Echipa B se afla pe pozitia a doua, cu 8 puncte, urmata de echipele C, D si E.

Mărturii

Maria Stan

Articolul este foarte informativ și eficient în prezentarea programului meciurilor dintre Craiova și Steaua. Ca fan al fotbalului, sunt încântată să văd că cele două echipe se vor întâlni într-o serie de meciuri importante. Programul detaliat al meciurilor și informațiile despre locația și ora de desfășurare a fiecărui meci sunt foarte utile și mă ajută să-mi organizez timpul în așa fel încât să nu ratez niciun meci. În plus, am apreciat și analiza detaliată a formei și a rezultatelor echipelor, care mă ajută să-mi fac o idee despre ce să mă aștept de la fiecare meci. Abordarea feminină și perspectiva asupra fotbalului adaugă un plus de valoare acestui articol și îmi oferă o perspectivă unică asupra acestor meciuri. Sunt nerăbdătoare să urmăresc aceste meciuri intense și să văd cum se vor desfășura.

  Angajări casino Lugoj: oportunități de carieră în industria jocurilor de noroc

Mihai Ionescu

Felicitări pentru Craiova Steaua pentru programul meciurilor lor! Sunt foarte nerăbdător să văd cum se descurcă echipa în această nouă sezon. Cu siguranță, vor avea parte de multe meciuri interesante și pline de adrenalină. Vreau să menționez că sunt un mare fan al fotbalului și îmi place să urmăresc meciurile în direct sau la televizor. Îmi place să mă bucur de fiecare moment al jocului și să susțin echipa mea favorită. Sunt sigur că și alți fani vor fi la fel de entuziasmați ca mine și vor fi alături de echipa lor în fiecare meci. Îi încurajez pe jucătorii Craiovei și îi rog să joace cu inima și pasiune în fiecare meci. Sunt convins că vor face o treabă excelentă și vor aduce bucurie fanilor lor. Succes Craiova Steaua!

Elena Ionescu

Mulțumesc pentru informații despre programul meciurilor Craiova Steaua! Sunt foarte entuziasmată să văd cum se descurcă echipa mea preferată în meciurile următoare. Suntem cu toții nerăbdători să asistăm la duelul dintre cele două echipe. Sper că jucătorii noștri se pregătesc bine și vor avea o performanță remarcabilă. Cu siguranță, atmosfera va fi intensă și plină de emoții, iar suporterii vor fi acolo pentru a-i încuraja pe jucători. Sper să văd un meci competitiv și plin de acțiune, unde Craiova Steaua va demonstra măiestria și determinarea sa. Abia aștept meciurile viitoare și le urez mult succes jucătorilor! HAI CRAIOVA!

Roxana Dumitrescu

Articolul despre programul meciurilor Craiova Steaua mi se pare interesant, deoarece sunt un mare fan al fotbalului și îmi place să fiu la curent cu ultimele noutăți și meciurile importante. Cu toate acestea, trebuie să recunosc că nu sunt un expert în fotbal, dar am o pasiune pentru acest sport și mă bucur să susțin echipa mea preferată. Programul meciurilor este întotdeauna important pentru fanii și jucătorii echipei Craiova Steaua, deoarece acestea reprezintă o oportunitate de a-și arăta abilitățile în fața fanilor lor fideli. Sunt încântată să văd că echipa mea favorită are multe meciuri interesante în viitorul apropiat. În acest articol, am aflat că Craiova Steaua va juca împotriva unor echipe puternice și că meciurile vor fi pline de suspans și emoție. Mă bucur să văd că echipa noastră va juca împotriva unor rivale puternice, deoarece acest lucru va testa cu adevărat abilitățile jucătorilor noștri. De asemenea, am aflat că unele meciuri vor avea loc pe terenurile lor de acasă, ceea ce înseamnă că fanii vor avea o șansă de a-și susține echipa preferată și de a crea o atmosferă de neuitat. Sunt nerăbdătoare să merg la aceste meciuri și să îmi arăt susținerea pentru echipa Craiova Steaua. În final, aș dori să spun că acest articol m-a făcut și mai entuziasmată în privința următoarelor meciuri ale Craiova Steaua. Sunt sigură că echipa noastră va da tot ce are mai bun pentru a câștiga și pentru a ne face mândri. Voi fi alături de ei în fiecare pas al drumului și sper să se întoarcă cu rezultate pozitive. Forța Craiova Steaua!

  Ruleta Playtech
Scroll to Top