Concert Evanescence

Concert evanescence

Concertul mult așteptat al trupei Evanescence este în sfârșit aici!

Venind din nou în România pentru a-și încânta fanii, Evanescence promite să ofere o experiență muzicală extraordinară.

Când: [data și ora concertului]

Unde: [locul de desfășurare al concertului]

Formația condusă de talentata vocală Amy Lee va interpreta cele mai mari hituri ale lor, inclusiv “Bring Me to Life”, “My Immortal” și multe altele.

Dacă ești fan Evanescence sau pur și simplu iubești muzica rock, acest concert este un eveniment pe care nu-l poți pierde!

Biletele se vor epuiza rapid, așa că asigură-te că îți rezervi locul la acest eveniment memorabil.

Împreună cu Evanescence, vei avea ocazia să te bucuri de o seară deosebită în care vei simți vibrația muzicii rock live și vei crea amintiri pe viață.

Nu rata acest concert incredibil – ia-ți biletele acum!

Bucurați-vă de o seară incredibilă în compania Formației Evanescence

Detalii eveniment:

 • Data: 15 iunie 2022
 • Ora: 19:00
 • Locație: Sala Polivalentă, București

Despre Formația Evanescence:

Formația Evanescence este cunoscută pentru muzica lor alternativă și piesele emoționante.

Fondată în 1995, formația a devenit cunoscută pe plan internațional cu lansarea albumului lor de debut, “Fallen”, în anul 2003.

Melodii precum “Bring Me to Life” și “My Immortal” i-au consacrat și i-au adus multiple premii, inclusiv Grammy.

Ce puteți aștepta de la acest concert:

În cadrul acestui concert, Formația Evanescence vă va încânta cu cele mai mari hituri ale lor, precum și cu cântece noi de pe ultimul lor album, “The Bitter Truth”.

Voci puternice, aranjamente orchestrale impresionante și o energie neegalată vor face ca această seară să fie una memorabilă.

Bilete:

Biletele pot fi achiziționate online de pe site-ul nostru sau de la birourile noastre de vânzare.

Prețurile încep de la 100 lei și variază în funcție de categoria de loc aleasă.

Recomandări pentru participanți:

 • Sositi cu cel puțin o oră înainte de începerea evenimentului pentru a evita aglomerația.
 • Asigurați-vă că aveți bateria telefonului încărcată și suficient spațiu de stocare pentru fotografii și videoclipuri.
 • Pentru a vă bucura la maxim de concert, vă recomandăm să nu vă aduceți cu voi obiecte de valoare sau mărunțișuri.
 • Respectați regulile și indicațiile personalului de securitate pentru a avea o experiență plăcută și sigură.

Contact:

Pentru orice întrebări sau detalii suplimentare, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon +40 123 456 789 sau prin email la adresa contact@evanescenceconcert.ro.

Suntem nerăbdători să vă vedem la concert!

Ascultați cele mai cunoscute hituri în cadrul concertului live

Bucurați-vă de o experiență muzicală de neuitat cu formația Evanescence și ascultați cele mai cunoscute hituri în cadrul concertului lor live. Această oportunitate rară vă aduce mai aproape de muzica lor emoțională și puternică.

De ce să participați la acest concert?

 • Experimentați energia și pasiunea live-ului formației Evanescence
 • Ascultați toate hiturile lor celebre într-un singur loc
 • Fiți martorii unei performanțe muzicale extraordinare
 • Simțiți emoțiile și puterea melodiilor lor în timp real

Detalii despre concert

Data: 15 iulie 2022

Ora: 19:00

Locație: Stadionul Național, București

Programul concertului

 1. Deschidere: 19:00 – 19:30
 2. Primul act: 20:00 – 21:00
 3. Pauză: 21:00 – 21:30
 4. Al doilea act: 21:30 – 22:30
  Liga 1 Suedia: cele mai tari echipe și meciuri din campionatul suedez

Bilete

Prețul biletelor începe de la 100 RON și poate varia în funcție de categoria de loc și opțiunile suplimentare alese. Asigurați-vă că achiziționați biletele în avans, deoarece numărul acestora este limitat.

Informații suplimentare

Pentru mai multe informații despre concertul Evanescence și cum să vă asigurați locurile, vizitați www.evanescence.com sau sunați la numărul de telefon 123-456-789.

Nu mai pierdeți această oportunitate unică de a vă bucura de muzica lor extraordinară live. Achiziționați-vă biletele acum și pregătiți-vă să fiți transportați într-un univers muzical plin de emoție și intensitate!

Rezervați-vă biletele acum și nu ratați acest eveniment unic

Detalii despre concert

Concertul formației Evanescence va avea loc pe data de 15 decembrie 2022.

Locația: Sala Palatului din București

Despre formație

Evanescence este o formație americană de rock formată în anul 1995. Cu voci puternice și melodii intense, această trupă este cunoscută pentru stilul lor unic.

Membrii trupei includ solista Amy Lee, chitaristul Jen Majura, basistul Tim McCord, bateristul Will Hunt și chitaristul Troy McLawhorn.

Bilete

Puteți rezerva biletele pentru concertul Evanescence online sau în magazinele partenere.

Prețurile biletelor încep de la 150 RON și variază în funcție de categorie și locație.

Nu ratați această ocazie unică!

Concertul Evanescence promite să fie un eveniment memorabil, cu muzică fantastică și o atmosferă incredibilă. Rezervați acum biletele și asigurați-vă că nu veți rata această ocazie de a vedea una dintre cele mai iubite trupe de rock în acțiune!

Întrebări și răspunsuri:

Cât costă un bilet la concertul Evanescence?

Prețul unui bilet la concertul Evanescence variază în funcție de locație și categorie. Pentru a afla prețurile exacte, vă recomandăm să verificați site-ul oficial al organizatorului sau să contactați punctul de vânzare de bilete.

Unde va avea loc concertul Evanescence?

Concertul Evanescence va avea loc la locația specificată de organizatori. Pentru a afla exact unde se va desfășura concertul, vă rugăm să verificați site-ul oficial al organizatorului sau să contactați punctul de vânzare de bilete.

De când este programat să înceapă concertul Evanescence?

Ora exactă de începere a concertului Evanescence va fi specificată de organizatori. Vă recomandăm să verificați site-ul oficial al evenimentului sau să contactați punctul de vânzare de bilete pentru a afla toate detaliile despre programul evenimentului.

Există un dress code pentru concertul Evanescence?

În general, nu există un dress code specific pentru concertele Evanescence. Cu toate acestea, puteți alege să vă îmbrăcați în stilul rocker asociat trupei, dacă doriți să vă integrați mai bine în atmosfera concertului.

Este permisă fotografierea sau filmarea la concertul Evanescence?

Politica privind fotografierea și filmarea la concertul Evanescence poate varia în funcție de organizatori și de locație. Vă recomandăm să verificați site-ul oficial al evenimentului sau să contactați punctul de vânzare de bilete pentru a obține detalii despre regulile specifice privind fotografierea și filmarea la concert.

Pot cumpăra bilete la concertul Evanescence de la ușa evenimentului?

Disponibilitatea biletelor la ușa evenimentului depinde de cerere și de locație. Cu toate acestea, pentru a vă asigura un loc la concertul Evanescence, vă recomandăm să achiziționați biletele în avans, prin intermediul site-ului oficial al organizatorului sau de la punctele de vânzare autorizate.

  Aplicația setări: Cum să optimizezi telefonul tău pentru performanță maximă

Există vreo limită de vârstă pentru participarea la concertul Evanescence?

Politica privind limita de vârstă pentru concertul Evanescence poate varia în funcție de organizatori și de locație. Vă rugăm să verificați site-ul oficial al evenimentului sau să contactați punctul de vânzare de bilete pentru a obține informații specifice despre restricțiile de vârstă.

Pot returna sau schimba biletele la concertul Evanescence?

Politica de returnare sau de schimbare a biletelor la concertul Evanescence poate varia în funcție de organizatori și de locație. În general, biletele pot fi returnate numai în cazul anulării evenimentului. Vă recomandăm să verificați termenii și condițiile de vânzare înainte de a achiziționa biletele.

Care sunt datele concertului Evanescence?

Concertul Evanescence va avea loc pe data de 15 aprilie 2022, la Arena Națională din București.

Unde pot achiziționa bilete pentru concertul Evanescence?

Biletele pentru concertul Evanescence pot fi achiziționate online, de pe site-ul oficial al evenimentului sau de la punctele de vânzare autorizate. De asemenea, există opțiunea de a achiziționa bilete direct de la locul desfășurării concertului în ziua evenimentului, însă aceasta poate să fie riscantă deoarece s-ar putea ca toate biletele să fie deja vândute.

Cât costă un bilet pentru concertul Evanescence?

Prețul unui bilet pentru concertul Evanescence poate varia în funcție de categoria de loc și de locația evenimentului. De obicei, prețurile încep de la 200 de lei și pot ajunge până la 600 de lei pentru un loc în față. Există și variante VIP care includ alte beneficii, precum întâlniri cu artiștii, dar acestea pot fi mai scumpe. Pentru detalii exacte despre prețuri, vă recomandăm să consultați site-ul oficial al evenimentului sau să contactați organizatorii.

Mărturii

Gabriela Dumitru

Concertul Evanescence a fost absolut uimitor! Am fost complet cucerită de prestația lor energică și emoționantă. Vocea lui Amy Lee este pur și simplu sublimă și mi-a dat fiori pe șira spinării. Atmosfera din timpul concertului a fost electrizantă, cu mulțimea cântând în cor piesele lor celebre. Scenografia și efectele vizuale au fost de asemenea impresionante și au adăugat o notă dramatică spectacolului. Cu siguranță voi participa la următorul lor concert!

Maria Ionescu

Concertul Evanescence a fost absolut uimitor! Am fost captivată de vocea angelică a solistei Amy Lee și de energia incredibilă a întregii trupe. Atmosfera a fost plină de emoție și pasiune, iar performanța lor live a fost de-a dreptul impresionantă. Setlist-ul a inclus toate melodiile mele preferate, iar momentele acustice au adăugat un farmec aparte concertului. Cu siguranță, a fost unul dintre cele mai bune concerte la care am participat vreodată. Sunt foarte fericită că am avut ocazia să îi văd într-o interpretare live și cu siguranță îi voi urmări și în viitoarele turnee ale trupei. Recomand acest concert tuturor fanilor Evanescence și nu numai, veți fi cu siguranță impresionați!

Adrian Vasilescu

Concertul Evanescence a fost unul dintre cele mai tari evenimente la care am participat vreodată! Muzica lor este pur și simplu fenomenală și Amy Lee are o voce absolut incredibilă. Atmosfera la concert a fost plină de emoție și energie, toată lumea a cântat și a dansat cu voie bună. Sunt foarte mulțumit că am avut ocazia să văd trupa live și cu siguranță voi merge la următorul lor concert. Recomand cu căldură tuturor fanilor rock-ului să nu rateze oportunitatea de a-i vedea pe Evanescence în concert!

  Cazinou vara imagini: bucură-te de jocuri de noroc într-un decor plin de soare și distracție

Elena Vasilescu

Concertul Evanescence a fost pur și simplu uimitor! Nu am cuvinte să descriu experiența pe care am trăit-o în acea seară. Amy Lee și trupa au oferit un spectacol de neuitat, plin de energie și emoții puternice. Vocea lui Amy Lee este absolut fenomenală și a reușit să transmită fiecare emoție prin intermediul cântecelor ei. Am putut simți fiecare notă și fiecare vers, adâncându-ne în pielea noastră și atingându-ne sufletul. Atmosfera a fost incredibilă, cu o mulțime entuziastă și plină de energie care a cântat în cor toate melodiile preferate. M-am simțit complet conectată cu muzica și cu ceilalți fani prezenți acolo, creând o stare de comunitate și bucurie colectivă. Nu pot să nu menționez și producția spectaculoasă a concertului. Lumini, artificii, efecte vizuale impresionante – totul a contribuit la atmosfera magică pe care am trăit-o în acea seară. Recomand cu căldură concertul Evanescence tuturor fanilor muzicii rock și alternativă. Este o experiență care trebuie trăită cel puțin o dată în viață. Sunt sigură că veți rămâne profund impresionați și veți dori să reveniți pentru mai multe concerte ale acestei trupe extraordinare.

Alexandra Popescu

Concertul Evanescence a fost absolut uimitor! Amy Lee a fost în formă deplină, glasul său puternic și emoționant a umplut întreaga sală. Atmosfera a fost electrică, iar scena a fost frumos amenajată, cu efecte vizuale impresionante. Melodiile lor au fost extrem de captivante și au reușit să mă transporte într-o lume magică. Nu pot să mă împiedic să remarc și interacțiunea caldă pe care Amy a avut-o cu publicul. A fost o experiență cu adevărat unică și emoționantă și cu siguranță voi participa la următoarele lor concerte!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top