Casa Bals Iasi: un loc unic pentru a te simți ca acasă

Casa Bals Iasi: Ghid complet pentru vizitatori

Вопрос-ответ:

Care sunt facilitățile oferite de Casa Bals Iasi?

Casa Bals Iasi oferă o gamă largă de facilități, cum ar fi parcare gratuită, Wi-Fi gratuit, aer condiționat, TV cu ecran plat și bucătărie complet utilată.

Unde este amplasată Casa Bals Iasi?

Casa Bals Iasi este situată într-o zonă liniștită din apropierea centrului orașului Iași, la doar câteva minute de mers pe jos de cele mai importante atracții turistice.

Există un restaurant în apropiere?

Da, există mai multe restaurante și cafenele în apropierea Casei Bals Iasi, unde puteți savura preparate tradiționale și internaționale.

Cum pot face o rezervare la Casa Bals Iasi?

Puteți face o rezervare la Casa Bals Iasi prin intermediul site-ului nostru oficial sau puteți suna la numărul de telefon afișat pe site pentru a primi asistență în procesul de rezervare.

Este permisă cazarea animalelor de companie?

Da, Casa Bals Iasi permite cazarea animalelor de companie, cu condiția ca acestea să fie anunțate în avans.

Care este politica de anulare a rezervării la Casa Bals Iasi?

Politica de anulare a rezervării la Casa Bals Iasi variază în funcție de tipul camerei și perioada rezervată. Vă rugăm să consultați termenii și condițiile noastre sau să ne contactați pentru informații suplimentare.

Există o zonă de relaxare în aer liber?

Da, Casa Bals Iasi dispune de o curte interioară frumoasă, unde oaspeții se pot relaxa și se pot bucura de aerul proaspăt.

Este disponibilă servirea micului dejun?

Da, Casa Bals Iasi oferă servicii de mic dejun. Oaspeții pot alege între opțiuni variate, inclusiv preparate calde și reci, produse de patiserie proaspete și băuturi calde.

  Bratara summer well: adauga un strop de stil pe incheietura ta in acest sezon
Scroll to Top