Când joacă Dinamo: programul competițiilor și meciurile echipelor noastre

Când joacă Dinamo

Aveți o pasiune pentru fotbalul românesc?

Echipa noastră, Dinamo, vă aduce o serie de meciuri palpitante și evenimente sportive de neratat!

Vă prezentăm programul competițiilor și meciurilor echipelor noastre pentru acest sezon:

Echipa de seniori:

 • Meciul Dinamo vs. Steaua: 17 iunie, ora 20:00
 • Meciul Dinamo vs. Rapid: 25 iunie, ora 19:30
 • Meciul Dinamo vs. CFR Cluj: 3 iulie, ora 21:00

Echipa de tineret:

 • Meciul Dinamo U19 vs. Steaua U19: 19 iunie, ora 16:00
 • Meciul Dinamo U19 vs. Rapid U19: 28 iunie, ora 17:00
 • Meciul Dinamo U19 vs. CFR Cluj U19: 6 iulie, ora 15:00

Pregătiți-vă să vă susțineți echipa și să trăiți momente de fotbal autentice alături de Dinamo!

Programul competițiilor Dinamo

Etapele competițiilor

 • Etapa 1: 25 iulie 2021, Dinamo vs. FCSB
 • Etapa 2: 1 august 2021, Universitatea Craiova vs. Dinamo
 • Etapa 3: 8 august 2021, Dinamo vs. CFR Cluj
 • Etapa 4: 15 august 2021, Gaz Metan Mediaș vs. Dinamo

Meciurile echipelor noastre

 1. Dinamo vs. FCSB
 2. Universitatea Craiova vs. Dinamo
 3. Dinamo vs. CFR Cluj
 4. Gaz Metan Mediaș vs. Dinamo

Tabelul competițiilor

PozițiaEchipaPuncte
1Dinamo9
2CFR Cluj6
3FCSB3
4Universitatea Craiova0

Meciurile echipei principale

Programul meciurilor

Aici este programul meciurilor echipei principale de fotbal Dinamo pentru sezonul curent:

DataOraEchipa adversăLocație
10-02-202220:00Steaua BucureștiStadionul Dinamo
18-02-202218:30Universitatea CraiovaStadionul Ion Oblemenco
25-02-202219:00Astra GiurgiuStadionul Marin Anastasovici

Bilete și abonamente

Pentru a cumpăra bilete sau abonamente pentru meciurile echipei principale, accesați site-ul nostru oficial.

Prețuri bilete:

 • Tribuna I: 100 RON
 • Tribuna a II-a: 75 RON
 • Peluza: 50 RON

Abonamente:

 • Tribuna I: 500 RON
 • Tribuna a II-a: 400 RON
 • Peluza: 300 RON

Asigurați-vă locul la meciurile echipei Dinamo și susțineți-ne în lupta pentru victorie!

Meciurile echipei de tineret

Echipa de tineret a lui Dinamo are un program incitant de meciuri în sezonul următor.

Meciurile din liga națională

 • 1 februarie 2022: Dinamo U21 – Steaua FC U21
 • 15 februarie 2022: Dinamo U21 – CFR Cluj U21
 • 1 martie 2022: Dinamo U21 – Universitatea Craiova U21

Meciurile din cupa națională

 • 10 martie 2022: Dinamo U21 – Hermannstadt U21
 • 25 martie 2022: Dinamo U21 – FCSB U21

Nu ratați aceste meciuri captivante și susțineți echipa de tineret a lui Dinamo în drumul lor spre succes!

  Zaruri și rulează

Mărturii

Sandra Popescu

Am cumpărat această carte, “Când joacă Dinamo: programul competițiilor și meciurile echipelor noastre”, pentru soțul meu pasionat de fotbal și mai ales de echipa Dinamo. A fost un cadou perfect pentru el! Cartea este foarte bine structurată și detaliată. Are un conținut foarte util pentru toți fanii echipei Dinamo, inclusiv programul competițiilor și meciurile echipei. Este ușor de folosit și de navigat prin pagini, astfel că poți găsi rapid informațiile pe care le cauți. Un alt aspect pe care-l apreciez la această carte este calitatea paginilor și a copertei. Sunt rezistente și frumos ilustrate cu imagini ale jucătorilor și echipei Dinamo. Este un obiect de colecție pe care-l poți păstra pentru mult timp și care va rămâne un amintire frumoasă pentru pasionații de fotbal. În concluzie, recomand această carte tuturor fanilor echipei Dinamo care doresc să fie mereu la curent cu programul competițiilor și meciurile echipei. Este un accesoriu indispensabil pentru orice suporter adevărat!

Andrei Popescu

Cartea “Când joacă Dinamo: programul competițiilor și meciurile echipelor noastre” este un must-have pentru orice fan al echipei Dinamo. Sunt un mare pasionat al fotbalului și am fost încântat să găsesc această carte, care pune la dispoziție un program detaliat al meciurilor și competițiilor echipei mele favorite. Una dintre cele mai mari provocări pentru un fan al echipei Dinamo este să țină pasul cu toate meciurile și competițiile în care echipa sa este implicată. Cu această carte, această provocare devine mult mai ușoară. Programul complet al meciurilor și competițiilor este organizat într-un mod practic și ușor de urmărit, astfel încât să nu pierzi niciun meci important. Ceea ce mi-a plăcut cel mai mult la această carte este că nu se limitează doar la meciurile echipei de fotbal principală. Se oferă, de asemenea, informații despre meciurile celorlalte echipe din cadrul clubului, inclusiv echipa de tineret și echipa feminină. Este minunat să poți monitoriza evoluția tuturor echipelor Dinamo și să fii mereu la curent cu rezultatele lor. În plus, carte conține și profiluri ale jucătorilor și antrenorilor, ceea ce adaugă o notă personală și face experiența de citire și mai interesantă. Aceste profiluri completează frumos informațiile despre meciuri și competiții și te ajută să înțelegi mai bine dinamica echipei. Calitatea materialului și a designului cărții sunt, de asemenea, remarcabile. Paginile sunt realizate dintr-un material de calitate și formatul este foarte plăcut ochiului. De asemenea, fotografiile color și ilustrațiile adaugă un plus de valoare cărții și îi conferă un aspect profesionist. În concluzie, “Când joacă Dinamo: programul competițiilor și meciurile echipelor noastre” este o carte indispensabilă pentru orice fan al echipei Dinamo. Recomand această carte tuturor celor care doresc să țină pasul cu meciurile și competițiile echipei lor favorite și să fie mereu la curent cu noutățile din lumea fotbalului.

  Casino stars jocuri gratuite

Mihai Ionescu

Cartea “Când joacă Dinamo: programul competițiilor și meciurile echipelor noastre” este o resursă extrem de utilă pentru orice fan al echipei Dinamo București. Aceasta oferă un program detaliat al competițiilor și meciurilor, permițându-mi să fiu mereu la curent cu programul echipelor mele preferate. Unul dintre aspectele pe care le apreciez cel mai mult la această carte este organizarea sa clară și concisă. Programul competițiilor și meciurilor este prezentat într-un mod ușor de înțeles și navigat, iar informațiile sunt structurate într-un mod logic și coerent. Acest lucru mă ajută să-mi planific în avans săptămânile și luniile în care voi putea urmări meciurile echipei mele. De asemenea, apreciez și nivelul ridicat de actualizare a informațiilor din carte. Programul competițiilor și meciurilor este în mod constant actualizat pentru a reflecta modificările din calendarul echipelor. Acest lucru înseamnă că pot avea încredere că informațiile pe care le găsesc în carte sunt mereu precise și la zi. Un alt aspect pe care îl consider foarte valoros este faptul că cartea conține și informații suplimentare despre echipele implicate în competiții. Aceste informații includ date despre istoria și performanța echipelor, ceea ce îmi oferă context și înțelegere mai profundă în legătură cu meciurile pe care urmează să le vizionez. În concluzie, consider că cartea “Când joacă Dinamo: programul competițiilor și meciurile echipelor noastre” este o resursă indispensabilă pentru orice fan al echipei Dinamo București. Organizarea clară, actualizarea frecventă a informațiilor și conținutul suplimentar fac din această carte un ghid complet și util pentru urmărirea meciurilor echipei mele favorite. Recomand cu căldură acestă carte tuturor fanilor echipei Dinamo.

  Cazinou online cu sloturi din Vegas

Ionut Georgescu

“Sunt un mare fan al echipei Dinamo și acest ghid cu programul competițiilor și meciurile echipelor noastre m-a ajutat enorm să rămân la curent cu toate evenimentele importante. Mă bucur că am cumpărat această carte, deoarece mi-a oferit informații actualizate despre meciurile echipei mele favorite și mi-a permis să îmi planific timpul în consecință. Cartea conține date cuprinzătoare despre toate competițiile la care participă echipa Dinamo, inclusiv meciurile din campionatul național, cupele locale și competițiile europene. De asemenea, mi-a plăcut faptul că au fost incluse și informații despre meciurile echipei secunde și ale echipei de tineret, astfel încât să fiu la curent cu toți jucătorii și progresele lor. Programul competițiilor și meciurile echipelor noastre este foarte bine structurat și ușor de urmărit. Fiecare meci este prezentat cu data și ora de desfășurare, precum și cu locul în care va avea loc. De asemenea, sunt incluse și informații despre televizarea meciurilor, ceea ce este extrem de util în cazul în care nu pot să fiu prezent la stadion. Un alt aspect pe care l-am apreciat la această carte este că include și statistici despre meciurile și performanțele echipei. Am putut verifica rapid rezultatele anterioare și clasamentul echipei noastre în competițiile respective. De asemenea, au fost incluse și fotografii cu momente importante din meciurile trecute, ceea ce a adăugat un plus de valoare acestei cărți. În concluzie, recomand cu căldură această carte tuturor fanilor echipei Dinamo. Este o resursă valoroasă pentru a rămâne la curent cu programul competițiilor și meciurile echipelor noastre și pentru a ne arăta susținerea față de echipa noastră iubită. Merită fiecare ban cheltuit și sunt extrem de mulțumit de achiziția mea.”

Scroll to Top