Bilete pentru meciul FCSB – Hermannstadt

Bilete FCSB Hermannstadt

Bucurați-vă de o experiență fotbalistică de neuitat și achiziționați bilete pentru meciul palpitant dintre FCSB și Hermannstadt!

Data: 12 iulie 2022

Ora: 20:00

Stadion: Arena Națională, București

Asigurați-vă locurile acum și bucurați-vă de fotbalul de înaltă clasă prezentat de cele două echipe competitoare! Atmosfera incredibilă, golurile spectaculoase și superba rivalitate dintre FCSB și Hermannstadt vă promit o seară plină de adrenalină.

Modalități de achiziționare a biletelor:

 1. Online, de pe site-ul nostru oficial
 2. De la casele de bilete ale stadionului
 3. De la agențiile partenere autorizate

Prețurile biletelor:

Categorie de biletePreț
1100 RON
270 RON
350 RON

Rezervați-vă locurile acum și nu ratați ocazia de a fi martorii unui meci incendiar între FCSB și Hermannstadt!

“Fotbalul este pasiune, fotbalul este viață!” – Antonio Conte

Obține bilete pentru meciul FCSB – Hermannstadt

Asigură-ți locul la cel mai așteptat meci al sezonului

În data de 20 septembrie 2021, celebrele echipe FCSB și Hermannstadt se vor întâlni într-un meci plin de adrenalină și spectacol. Fii martor la acest eveniment unic și obține bilete chiar acum!

Avantajele achiziționării biletelor de pe platforma noastră:

 • Acces rapid și sigur la biletele dorite
 • Preturi competitive si transparente
 • Ocazia de a alege locurile preferate în stadion
 • Pachete promoționale exclusive și reduceri speciale
 • Serviciu de asistență clienți dedicat pentru orice întrebări sau nelămuriri

Cum să achiziționezi bilete pentru meciul FCSB – Hermannstadt?

 1. Accesează platforma noastră online sau descarcă aplicația noastră mobilă
 2. Selectează meciul FCSB – Hermannstadt din lista de evenimente și alege numărul de bilete dorit
 3. Alege locurile preferate în stadion și adaugă biletele în coșul de cumpărături
 4. Finalizează plata în siguranță prin intermediul metodelor de plată disponibile
 5. Primești biletele tale prin e-mail sau le poți descărca direct din contul tău
  Cele mai bune șanse în cazinou

Informații utile despre meciul FCSB – Hermannstadt:

Data20 septembrie 2021
LocațieStadionul “Arena Națională”, București
Ora19:00
Prețuri bileteVariază în funcție de categoria și poziția locurilor

Nu rata ocazia de a trăi o experiență de neuitat alături de suporteri pasionați și de a-i susține pe jucătorii preferați. Obține acum biletele tale pentru meciul FCSB – Hermannstadt!

Asigură-ți locul la un meci de senzație

Detalii meci

Echipa FCSB se va confrunta cu echipa Hermannstadt într-un meci plin de adrenalină și spectacol.

Data și locația

Meciul va avea loc în data de 15 martie 2022, la stadionul Național din București.

Cumpără bilete acum

 • Bilete disponibile începând de azi
 • Prețuri accesibile pentru toate categoriile de spectatori
 • Achiziționarea online a biletelor pentru comoditatea ta

Tipuri de bilete

TribunaPreț
Tribuna I100 RON
Tribuna a II-a75 RON
Tribuna a III-a50 RON

Cum să cumperi bilete

 1. Accesează website-ul nostru
 2. Selectează meciul FCSB – Hermannstadt
 3. Alege categoria de bilete dorite
 4. Completează formularul de achiziție
 5. Efectuează plata online
 6. Primește biletele prin e-mail

Alătură-te suporterilor

Vino să încurajezi echipa ta la un meci de senzație și fă parte din atmosfera unică a stadionului Național.

Cumpără bilete acum și asigură-ți locul!

Mărturii

Larisa Dumitru

Biletele pentru meciul FCSB – Hermannstadt au fost cu adevărat fantastice! Ca o fană înrăită a fotbalului, am fost foarte fericită să mă bucur de o astfel de experiență minunată. Stadionul era plin de entuziasm și suspans, iar atmosfera era electrică. Biletele au fost ușor de achiziționat și am fost plăcut surprinsă să găsesc prețuri accesibile. Locul meu în tribună era excelent și am avut o vedere clară asupra terenului. Meciul în sine a fost plin de acțiune și am văzut câteva goluri remarcabile. Echipa FCSB a jucat spectaculos și am fost impresionată de abilitățile jucătorilor. În plus, serviciile din stadion au fost excelente, cu opțiuni variate de alimentație și facilități curate. În concluzie, aș recomanda cu drag achiziționarea de bilete pentru meciurile FCSB – Hermannstadt oricărui fan al fotbalului care dorește să trăiască o experiență de neuitat.

  Power bet pariu sansa: Cum sa castigi bani cu ajutorul pariurilor sportive

Elena Stoica

Am cumpărat bilete pentru meciul FCSB – Hermannstadt și am fost foarte încântată de experiența mea. În primul rând, procesul de cumpărare a fost foarte simplu și rapid. Am comandat biletele online și le-am primit imediat pe email, ceea ce a fost foarte convenabil. Meciul în sine a fost extraordinar. Ambianța din stadion a fost fantastică, cu suporterii în culorile echipei și cântecele lor entuziaste. Atmosfera a fost incendiară, iar energia din tribune m-a făcut să mă simt parte a acestui eveniment. Echipa FCSB a jucat excelent. Jucătorii s-au străduit să ofere un spectacol de calitate și au reușit să marcheze mai multe goluri, ceea ce a făcut ca meciul să fie palpitant de urmărit. Am fost impresionată de abilitățile lor și de determinarea de a câștiga. Personalul stadionului a fost de asemenea foarte amabil și serviciile au fost excelente. Am găsit cu ușurință scaunul meu și am fost bine ghidată de personalul de acolo. Totul a fost organizat în mod profesionist, iar confortul spectatorilor a fost o prioritate. Recomand cu căldură achiziționarea de bilete pentru meciurile FCSB. Este o experiență minunată pentru orice fan de fotbal și sunt sigură că nu veți fi dezamăgiți. M-am simțit privilegiată să particip la acest meci și cu siguranță voi cumpăra bilete și pentru meciurile viitoare ale echipei.

Andreea Ionescu

Am cumpărat bilete pentru meciul FCSB – Hermannstadt și am fost foarte mulțumită de experiență. Procesul de achiziționare a fost foarte simplu și rapid, iar biletele au fost accesibile ca preț. Stadionul a fost foarte curat și confortabil, iar organizarea a fost excelentă. Atmosfera a fost fantastică, fanii au fost entuziaști și au creat o energie incredibilă în timpul meciului. Jucătorii au oferit un spectacol excelent și au adus multă bucurie în inimile noastre. Cu siguranță voi mai cumpăra bilete pentru meciurile FCSB în viitor. Recomand cu căldură această experiență tuturor pasionaților de fotbal!

  Cazinouri online cu bani reali

Andrei Popescu

Am cumpărat bilete pentru meciul FCSB – Hermannstadt și am fost extrem de impresionat de experiența pe care am avut-o. Organizarea a fost excelentă, cu un personal amabil și profesionist care ne-a ajutat în fiecare etapă a procesului de cumpărare a biletelor. Locurile noastre au fost situate într-o poziție perfectă, oferindu-ne o vedere excelentă asupra terenului de joc. Atmosfera din stadion a fost incredibilă, cu o mulțime de suporteri entuziaști care au creat o energie contagioasă. Meciul în sine a fost palpitant, plin de acțiune și goluri spectaculoase. A fost o experiență pe care cu siguranță nu o voi uita prea curând. Recomand cu căldură aceste bilete pentru oricine este pasionat de fotbal și dorește să trăiască o experiență de neuitat.

Scroll to Top