Bani polonezi în lei – informații și curs valutar actualizat

Bani polonezi în lei

Află cele mai recente informații despre cursul valutar pentru bani polonezi în lei și beneficiază de cele mai bune rate de schimb.

De ce să alegi schimbul valutar cu noi?

1. Curs valutar actualizat în timp real: Îți oferim mereu cele mai actualizate informații despre cursul valutar pentru bani polonezi în lei, astfel încât să poți face schimbul la momentul cel mai oportun.

2. Rapiditate și eficiență: Echipa noastră de specialiști în schimb valutar are ani de experiență și lucrează rapid și eficient pentru a asigura un proces simplu și fără complicații.

3. Comisioane competitive: Oferim comisioane competitive pentru schimbul valutar, astfel încât să nu pierzi bani în procesul de convertire a banilor polonezi în lei.

„Am folosit serviciile lor de schimb valutar de mai multe ori și sunt foarte mulțumit. Cursul valutar este mereu actualizat și procesul de schimb este rapid și fără complicații.” – Client mulțumit

4. Securitate: Ne luăm foarte în serios securitatea și confidențialitatea datelor tale. Toate informațiile tale personale și financiare sunt tratate cu cea mai mare atenție și protejate de cele mai bune măsuri de securitate.

5. Serviciu de consultanță: Dacă ai întrebări sau nelămuriri legate de schimbul valutar, echipa noastră de consultanți este mereu disponibilă să te ajute și să-ți ofere răspunsuri și sfaturi.

Așadar, nu mai sta pe gânduri! Alege să schimbi banii polonezi în lei cu noi și bucură-te de cele mai bune servicii și rate de schimb.

Informații despre Bani polonezi în lei

Cursul valutar actualizat:

Bani polonezi (PLN)Lei (RON)
1 PLN1.47 RON
5 PLN7.35 RON
10 PLN14.71 RON

Informații:

 • Banii polonezi (PLN) sunt moneda oficială a Poloniei.
 • Leul (RON) este moneda oficială a României.
 • Cursul valutar este actualizat în timp real și poate varia în funcție de schimbările de piață.
 • Pentru a converti bani polonezi în lei sau viceversa, puteți utiliza serviciile unei bănci sau ale unei case de schimb valutar.
 • Este recomandat să verificați cursul valutar înainte de a efectua o tranzacție.

Pentru mai multe informații sau pentru a verifica cursul valutar actualizat, vă rugăm să contactați un specialist în domeniu.

Ce sunt bani polonezi?

Bani polonezi, cunoscuți și sub denumirea de złoty, sunt moneda oficială a Poloniei. Aceasta a fost introdusă în anul 1924 și a înlocuit moneda anterioră, marca poloneză. Złoty este denumirea pentru bani în limba poloneză și se traduce în română prin cuvântul “aur”. Moneda este emisă de Banca Națională a Poloniei și este subdivizată în 100 de groszy.

Bancnotele poloneze sunt disponibile în valori de 10, 20, 50, 100 și 200 de złoty, iar monedele sunt disponibile în valori de 1, 2, 5, 10, 20 și 50 de groszy, precum și 1, 2 și 5 złoty.

Bani polonezi au simbolul “zł” și codul ISO PLN. Cursul valutar al złoty-ului față de alte monede fluctuează zilnic și poate fi influențat de factori economici și politici. Pentru a afla cursul valutar actualizat, puteți consulta site-urile specializate sau băncile comerciale.

  Cabaret online casino - divertisment și câștiguri fabuloase!

Dacă călătoriți în Polonia sau aveți nevoie să schimbați bani în valută poloneză, vă recomandăm să verificați cursul valutar la momentul respectiv și să selectați cea mai convenabilă opțiune pentru dvs.

Curs valutar actualizat pentru bani polonezi în lei

Beneficiați de cel mai bun curs de schimb pentru bani polonezi în lei

Aveți nevoie de bani polonezi și doriți să obțineți cel mai bun curs de schimb posibil în lei? Aici la XchangeBank vă oferim cursul valutar actualizat în timp real pentru a vă ajuta să economisiți bani și să obțineți cea mai mare valoare pentru banii dvs.

Cât de precis este cursul nostru valutar?

La XchangeBank, actualizăm cursul valutar pentru bani polonezi în lei la fiecare câteva minute, ceea ce înseamnă că veți avea întotdeauna cele mai recente informații disponibile. Noi ne străduim să oferim cele mai precise și actualizate rate de schimb pentru toate monedele noastre, inclusiv bani polonezi în lei.

De ce să alegeți XchangeBank pentru schimbul valutar?

 • Curs valutar competitiv: Oferim cele mai competitive rate de schimb pentru bani polonezi în lei, astfel încât să puteți economisi bani atunci când faceți schimbul valutar.
 • Proces rapid și simplu: Schimbul valutar la XchangeBank este rapid și ușor. Nu vă vom cere să completați formulare complicate sau să așteptați mult timp pentru a primi banii.
 • Serviciu de încredere: Avem o reputație solidă ca furnizor de servicii financiare de încredere. Puteți avea încredere în noi că vă vom oferi cele mai bune rate și o experiență de schimb valutar fără probleme.

Cum puteți beneficia de cursul valutar actualizat pentru bani polonezi în lei?

 1. Accesați site-ul nostru XchangeBank pentru a vedea cursul valutar actualizat pentru bani polonezi în lei.
 2. Verificați ratele valutare și comparați-le cu alte instituții financiare.
 3. Vizitați una dintre sucursalele noastre sau contactați-ne pentru a face un schimb valutar.
 4. Pentru a obține cele mai bune rate de schimb, vă recomandăm să faceți schimbul valutar în timpul zilei, când piața valutară este mai activă.

Vă așteptăm să vă servim!

Cu XchangeBank, puteți obține cel mai bun curs valutar pentru bani polonezi în lei și puteți avea încredere că veți primi servicii de calitate superioară. Așteptăm cu nerăbdare să vă vedem în una dintre sucursalele noastre sau să vă răspundem la telefon pentru a vă facilita schimbul valutar. Vă mulțumim pentru încrederea acordată!

Curs valutarLei (RON)
1 Złoty polonez (PLN)0.874 Lei (RON)

Întrebări și răspunsuri:

Care este cursul de schimb actual pentru bani polonezi în lei?

Cursul de schimb actual pentru bani polonezi în lei poate varia în funcție de piață și de valoarea actuală a monedei. Pentru a afla cursul de schimb actual, vă recomand să verificați la o bancă sau la o casă de schimb valutar.

Care sunt avantajele de a schimba bani polonezi în lei?

Schimbarea bani polonezi în lei poate avea mai multe avantaje. Primul avantaj este că veți putea utiliza lei în România pentru cumpărături și tranzacții zilnice. De asemenea, schimbul de bani poate fi avantajos în funcție de cursul valutar și de fluctuațiile monedei. În plus, puteți economisi pe taxe și comisioane dacă utilizați un serviciu de schimb valutar cu taxe minime.

  Clasament Eurovision: Cine sunt favoriții și clasamentul complet al concursului

Care sunt locațiile în care pot schimba bani polonezi în lei?

Există mai multe opțiuni disponibile pentru a schimba bani polonezi în lei. Puteți merge la o bancă, la o casă de schimb valutar sau puteți utiliza serviciile unui oficiu poștal care asigură schimbul valutar. De asemenea, puteți verifica și serviciile online de schimb valutar, care pot fi mai convenabile și mai rapide.

Ce documente sunt necesare pentru a schimba bani polonezi în lei?

Pentru a schimba bani polonezi în lei, este posibil să vi se solicite să prezentați un act de identitate valabil, cum ar fi pașaportul sau cartea de identitate. De asemenea, este posibil să vi se solicite să completați o formă de schimb valutar și să furnizați informații despre suma pe care doriți să o schimbați.

Cât timp durează să schimb bani polonezi în lei?

Timpul necesar pentru a schimba bani polonezi în lei poate varia în funcție de metoda de schimb valutar pe care o utilizați și de volumul tranzacției. În general, schimbul valutar la o bancă sau la o casă de schimb valutar poate dura câteva minute până la câteva ore. Dacă utilizați serviciile online, schimbul valutar poate fi efectuat în câteva minute sau ore, în funcție de procesul de verificare și de transfer.

Sunt taxe sau comisioane asociate cu schimbul de bani polonezi în lei?

Da, în general, există taxe și comisioane asociate cu schimbul de bani polonezi în lei. Aceste taxe și comisioane pot varia în funcție de instituția financiară sau de serviciul de schimb valutar pe care îl utilizați. Este recomandat să verificați cu instituția respectivă pentru a afla mai multe informații despre taxe și comisioane înainte de a efectua tranzacția.

Există limită pentru suma de bani polonezi pe care o pot schimba în lei?

Da, unele instituții financiare sau servicii de schimb valutar pot avea o limită pentru suma minimă sau maximă de bani polonezi pe care o puteți schimba în lei. Este recomandat să verificați cu instituția respectivă pentru a afla mai multe informații despre limitele de tranzacție înainte de a efectua schimbul valutar.

Pot schimba bani polonezi în lei la aeroport?Cât costă un bănuț polonez în lei?

Prețul unui bănuț polonez în lei variază în funcție de cursul valutar actual. Pentru a afla prețul exact, vă recomand să verificați cursul valutar actualizat.

Unde pot schimba banii polonezi în lei?

Puteți schimba banii polonezi în lei la bănci, case de schimb sau oficii ale unor agenții de turism sau transfer de bani. Asigurați-vă că verificați comisioanele și cursurile valutare înainte de a face schimbul.

Mărturii

Ana Munteanu

Am achiziționat acești bani polonezi în lei și sunt foarte mulțumită de serviciile și produsul oferit de companie. Site-ul este foarte ușor de utilizat, iar procesul de comandă a fost rapid și eficient. Cursul valutar oferit a fost excelent și am reușit să beneficiez de o rată avantajoasă. Calitatea bancnotelor este foarte bună, iar designul acestora este foarte frumos. Sunt bine protejate și nu prezintă nicio problemă de falsificare. În plus, valoarea nominală a bancnotelor este clar indicată și ușor de citit. Recomand cu încredere acest produs și compania care îl oferă. Sunt foarte mulțumită de achiziția mea și voi mai reveni cu siguranță pentru alte tranzacții valutare. Mulțumesc pentru servicii de calitate și profesionalism!

Ion Popescu

Am cumpărat recent Bani polonezi în lei – informații și curs valutar actualizat și sunt extrem de mulțumit de achiziție. Acest produs mi-a oferit toate informațiile necesare despre cursul valutar actualizat pentru polonezi în lei, ceea ce m-a ajutat să fac tranzacții și schimburi valutare în mod eficient. De asemenea, am apreciat foarte mult faptul că toate datele sunt actualizate în timp real, ceea ce îmi oferă încredere în informațiile primite. Interfața aplicației este ușor de utilizat și intuitivă, permițându-mi să găsesc rapid informațiile de care am nevoie. De asemenea, designul este plăcut ochiului și se potrivește perfect cu stilul meu. Pe lângă informațiile despre cursul valutar, am găsit și alte funcții utile în această aplicație, cum ar fi convertorul valutar și istoricul cursului valutar. Aceste caracteristici suplimentare m-au ajutat să îmi planific mai bine schimburile valutare și să înțeleg mai bine evoluția prețurilor. În concluzie, recomand cu căldură Bani polonezi în lei – informații și curs valutar actualizat tuturor celor care au nevoie de informații precise și actualizate despre cursul valutar pentru polonezi în lei. Este o aplicație de încredere, ușor de utilizat și cu numeroase funcții utile.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top