Autobuz mamaia cazinou constanta: traseu, program, bilete, preturi – Transport public în Constanța

Autobuz mamaia cazinou constanta

Autobuzul mamaia cazinou constanta oferă o modalitate convenabilă și accesibilă de a ajunge la cele mai frumoase destinații din Constanța. Indiferent dacă dorești să te relaxezi pe plajă sau să explorezi atracțiile turistice din zonă, autobuzul mamaia cazinou constanta este alegerea perfectă pentru tine.

Traseu:

Autobuzul mamaia cazinou constanta parcurge un traseu scenic, oferindu-ți ocazia de a admira frumusețea orașului Constanța și a zonei Mamaia. Te vei bucura de priveliști panoramice impresionante, pe măsură ce te îndrepți spre destinația ta preferată.

Program:

Autobuzul mamaia cazinou constanta circulă în fiecare zi, de la primele ore ale dimineții până târziu în noapte. Indiferent de ora în care alegi să călătorești, vei găsi întotdeauna un autobuz disponibil pentru tine.

Bilete și prețuri:

Biletele pentru autobuzul mamaia cazinou constanta pot fi achiziționate de la stațiile de îmbarcare sau prin intermediul aplicației noastre mobile. Prețurile sunt accesibile, iar există opțiuni pentru călătorii ocazionale sau abonamente pe termen mai lung.

Dacă vrei să te bucuri de o experiență de călătorie confortabilă și sigură, alege autobuzul mamaia cazinou constanta. Descoperă frumusețea orașului Constanța într-un mod convenabil și accesibil!

Autobuz mamaia cazinou constanta: traseu, program, bilete, preturi

Autobuzul mamaia cazinou constanta este o opțiune convenabilă și accesibilă pentru a ajunge la destinația dorită în orașul Constanța. Cu un traseu bine stabilit, un program extins și prețuri competitive, acesta este alegerea ideală pentru călătoriile tale în Mamaia și în zona Cazinoului.

Traseu și program

Autobuzul mamaia cazinou constanta parcurge ruta între Mamaia și Cazinou într-un timp scurt și eficient. Acesta oprește la principalele puncte de interes și atracții turistice din zonă, precum și în punctele importante din Constanța.

Programul de transport este extins și flexibil, astfel încât poți alege să călătorești în funcție de nevoile tale. Autobuzele circulă în interval de 15-30 de minute în timpul zilei și în interval de 30-60 de minute în timpul serii. Astfel, vei beneficia de un transport rapid și constant în orice moment al zilei.

Bilete și prețuri

Pentru a beneficia de serviciile autobuzului mamaia cazinou constanta, trebuie să achiziționezi un bilet valabil. Biletele pot fi cumpărate de la automatele de bilete din stațiile de autobuz sau de la șoferul autobuzului.

Prețurile biletelor variază în funcție de distanța parcursă și de durata călătoriei tale. În general, prețurile sunt accesibile și se încadrează în bugetul tuturor călătorilor. De asemenea, există opțiuni de abonamente și reduceri pentru călătorii frecvente sau grupuri mari.

  Rezultatul meciului de handbal România-Ungaria

Concluzie

Autobuzul mamaia cazinou constanta este soluția perfectă pentru a călători în Mamaia și Cazinou într-un mod comod, rapid și accesibil. Cu un traseu bine stabilit, un program extins și prețuri competitive, acesta îți oferă posibilitatea de a ajunge la destinația dorită în timp util și fără bătăi de cap.

Nu ezita să folosești autobuzul mamaia cazinou constanta pentru următoarea ta călătorie și bucură-te de confortul și facilitățile oferite de acest serviciu de transport public!

Traseu, Program, Bilete

Traseu

Autobuzul către Mamaia și Cazinou operează într-un traseu bine stabilit, astfel încât să ajungi la destinație în siguranță și confortabil. Autobuzul pornește de la stația centrală din Constanța și urmează următorul traseu:

 • Plecare de la stația centrală Constanța
 • Strada Alexandru Lăpușneanu
 • Strada Ferdinand
 • Strada Mircea cel Bătrân
 • Strada Ion Vasilescu
 • Strada Ion Creangă
 • Strada Dezrobirii
 • Strada Mamaia
 • Destinația finală: Cazinoul din Mamaia

Program

Autobuzul către Mamaia și Cazinou are un program de circulație bine stabilit, astfel încât să poți planifica călătoria în avans. Programul de circulație este următorul:

ZiuaOra plecării
Luni – Vineri07:00 – 22:00 (cu o frecvență de 20 de minute)
Sâmbătă08:00 – 22:00 (cu o frecvență de 30 de minute)
Duminică09:00 – 22:00 (cu o frecvență de 30 de minute)

Bilete

Pentru a călători cu autobuzul către Mamaia și Cazinou, ai nevoie de un bilet valabil. Biletele pot fi achiziționate de la automatele de bilete din stația centrală Constanța sau de la șoferul autobuzului. Prețurile biletelor sunt următoarele:

 • Un bilet de călătorie: 2 lei
 • Un abonament de o zi: 5 lei
 • Un abonament de o săptămână: 20 lei

Preturi – Transport public în Constanța

Tarife pentru bilete de autobuz

 • Bilet unic – 2 lei
 • Abonament lunar – 70 lei
 • Abonament trimestrial – 190 lei
 • Abonament anual – 700 lei

Tarife pentru bilete de autobuz gratuite

Persoanele care beneficiază de gratuitate la călătoriile cu autobuzul în Constanța sunt:

 • Copiii cu vârsta de până la 7 ani
 • Persoanele cu dizabilități și însoțitorul lor
 • Pensionarii
 • Studenții

Transport gratuit pentru anumite categorii

Anumite categorii de persoane beneficiază de transport gratuit pe traseele de autobuz din Constanța, în baza documentelor doveditoare:

 • Persoanele cu handicap grav
 • Persoanele beneficiare de indemnizație pentru creșterea copilului până la vârsta de 2 ani
 • Persoanele care beneficiază de ajutor social

Asistență pentru achiziționarea biletelor

Pentru a face achiziția biletelor de autobuz, puteți solicita asistență la ghișeele din stațiile de autobuz sau puteți utiliza automatele de bilete disponibile în anumite stații. De asemenea, este posibil să achiziționați biletele direct de la șofer, însă această opțiune este disponibilă numai pentru biletele de 2 lei.

  Bonusuri fără depunere la cazinouri și sloturi - Lista actualizată

Întrebări și răspunsuri:

Cât costă un bilet pentru autobuzul către Cazinoul Mamaia din Constanța?

Prețul unui bilet pentru autobuzul către Cazinoul Mamaia din Constanța este de aproximativ 3 lei.

Care este programul de funcționare al autobuzului către Cazinoul Mamaia din Constanța?

Autobuzul către Cazinoul Mamaia din Constanța funcționează zilnic, între orele 6:00 dimineața și 23:00 seara.

Unde pot găsi traseul autobuzului către Cazinoul Mamaia din Constanța?

Traseul autobuzului către Cazinoul Mamaia din Constanța poate fi găsit pe site-ul oficial al companiei de transport public din Constanța sau în stațiile de autobuz din oraș.

Cât durează călătoria cu autobuzul către Cazinoul Mamaia din Constanța?

Durata călătoriei cu autobuzul către Cazinoul Mamaia din Constanța depinde de trafic și de distanța parcursă. În medie, călătoria durează aproximativ 30 de minute.

Care sunt metodele de plată acceptate pentru achiziționarea biletelor pentru autobuzul către Cazinoul Mamaia din Constanța?

Metodele de plată acceptate pentru achiziționarea biletelor pentru autobuzul către Cazinoul Mamaia din Constanța includ numerar și carduri bancare.

Există reduceri pentru copii sau studenți la biletele de autobuz către Cazinoul Mamaia din Constanța?

Da, există reduceri pentru copii și studenți la biletele de autobuz către Cazinoul Mamaia din Constanța. Detalii despre reduceri pot fi obținute de la casele de bilete sau pe site-ul oficial al companiei de transport public.

Există posibilitatea rezervării locurilor în autobuzul către Cazinoul Mamaia din Constanța?

Nu, nu există posibilitatea rezervării locurilor în autobuzul către Cazinoul Mamaia din Constanța. Locurile sunt disponibile în ordinea sosirii pasagerilor.

Există posibilitatea de a utiliza abonamente lunare sau săptămânale pentru autobuzul către Cazinoul Mamaia din Constanța?

Da, există posibilitatea de a utiliza abonamente lunare sau săptămânale pentru autobuzul către Cazinoul Mamaia din Constanța. Informații despre aceste abonamente pot fi obținute de la casele de bilete sau pe site-ul oficial al companiei de transport public.

Cât costă un bilet de autobuz pentru ruta Mamaia – Cazinou Constanța?

Prețul unui bilet pentru autobuzul care face ruta Mamaia – Cazinou Constanța este de 3 lei.

Care este programul de funcționare al autobuzului care merge de la Mamaia la Cazinou Constanța?

Autobuzul care merge de la Mamaia la Cazinou Constanța are un program de funcționare între orele 6:00 și 23:00, iar frecvența de plecare este de aproximativ 15-20 de minute.

  Cazinoul Raging Rhino Slot - câștigă mari cu acest joc de noroc!

Care este traseul complet al autobuzului care ajunge de la Mamaia la Cazinou Constanța?

Traseul complet al autobuzului care ajunge de la Mamaia la Cazinou Constanța este următorul: Mamaia – Bulevardul Mamaia – Bulevardul Tomis – Strada Mircea cel Bătrân – Piața Ovidiu – Bulevardul Tomis – Cazinou Constanța.

Mărturii

Elena Stoica

Am cumpărat bilete pentru autobuzul mamaia cazinou constanta și am fost foarte mulțumită de experiența mea de călătorie. Traseul a fost eficient și autobuzul a fost curat și confortabil. Programul a fost respectat cu strictețe și am ajuns la destinație la timp. Prețurile biletelor au fost accesibile și am apreciat faptul că am avut opțiunea de a cumpăra bilete online. Recomand cu încredere acest serviciu de transport public în Constanța pentru călătoriile către zona Mamaia-Cazino.

Alexandru Popescu

Autobuzul către cazinoul Mamaia este o alegere excelentă pentru a ajunge rapid și comod la destinația dorită. Programul autobuzului este bine stabilit și te poate duce într-un timp scurt la cazinou. Prețul biletelor este rezonabil, iar serviciul oferit este de înaltă calitate. Autobuzul este confortabil și curat, iar șoferii sunt amabili și profesioniști. Recomand cu căldură acest transport public în Constanța, pentru că este o opțiune convenabilă și eficientă pentru a te deplasa în oraș.

Ion Popa

Autobuzul către cazinoul Mamaia din Constanța este o opțiune excelentă pentru a ajunge la destinație. Programul de circulație este bine stabilit, iar biletele au prețuri accesibile. Autobuzul este confortabil și curat, iar șoferii sunt amabili și profesioniști. Mă bucur că am ales acest mijloc de transport, deoarece am avut o călătorie plăcută și rapidă. Recomand cu încredere autobuzul către cazinoul Mamaia din Constanța!

Mihaela Dumitru

Autobuzul către cazinoul Mamaia din Constanța este o opțiune excelentă pentru a ajunge la destinație într-un mod convenabil și ușor. Programul este bine stabilit și autobuzele sosesc la stații la intervale regulate. Biletul are un preț rezonabil și este accesibil pentru oricine. Autobuzul este confortabil și curat, iar șoferii sunt foarte politicoși și atenți la nevoile pasagerilor. Recomand cu căldură acest mijloc de transport pentru a ajunge la cazinoul Mamaia din Constanța.

Simona Popescu

Autobuzul către cazinoul Mamaia din Constanța este o opțiune de transport public excelentă. Am apreciat traseul convenabil și programul regulat al autobuzului. Biletele au fost ușor de achiziționat și la un preț rezonabil. Autobuzul a fost curat și confortabil, iar șoferii au fost prietenoși și profesioniști. Recomand cu încredere această opțiune de transport pentru călătoriile în și din zona Mamaia.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top